Що нового?

Придбаний Чому ми довіряємо людям. Психологія брехні (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про що вебінар

Довіра це матерія, яка скріплює все людське суспільство. На довірі будується буквально все творче. що створило людство, тому що всі великі і не дуже будівництва робилися спільно. А без довіри неможливі сім'я, дружба, партнерство, загалом будь-яка командна робота. Тобто як тільки ви починаєте правильно довіряти людям, то у вас практично відразу ж починають поліпшуватися всі відносини з іншими людьми.
Але тоді виникає питання: А яка довіра - правильна? Тут, як і в багатьох інших випадках, справа в балансі. Тому що люди або довіряють іншим людям занадто багато, або довіряють занадто мало.
Класичний приклад, коли довіряють занадто багато, це твердження (а потім часто і дії), що ось раз Вася мені, наприклад, 100 рублів позичив, то він людина тепер хороший у всьому, з ним можна йти в розвідку і так далі. Тобто раз він хороший в одній області діяльності, і я йому там можу довіряти, то тепер я Йому буду довіряти скрізь і завжди. І поведінка такої людини стає занадто наївним.
Зворотний приклад це занадто мала довіра людям. Часто кажуть " Я не довіряю людям!", але це неправда. Якби дійсно не довіряли, то вели б відокремлене життя в лісі і нікого б до себе не підпускали. Швидше мають на увазі те, що прагнуть не допускати інших людей в особистий простір, і намагаються все контролювати самі. А це забирає занадто багато сил.
Яким чином уникнути цих неприємностей і правильно збалансувати свою довіру клюдям я і розповідаю на своєму вебінарі.

що буде на вебінарі

Я розповім теорію і ДАМ техніки, які дозволять вам:
Зрозуміти, що таке довіра в людських відносинах
Оцінити, де ви невірно оцінюєте власну довіру
Збалансувати свою оцінку
Давати людям рівно те, що вони заслуговують (і трохи більше)

Продажник:
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/products/trust/index.html

Угорі