Що нового?

Придбаний Чому ми самі руйнуємо себе і своє життя і як перестати це робити 11/12/2022 (Михайло Лабковський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Що перше, що вам спадає на думку, коли ви чуєте, що хтось займається саморуйнуванням? Швидше за все, алкоголь, важкі наркотики, Ігроманія та інші види залежностей і поганих звичок. Все це, звичайно, справедливо, але проблема може бути не тільки в цьому.

Багато з нас не вірять в себе, і через це відмовляються від можливостей змінити своє життя на краще: навіть не відправляють резюме на вакансію мрії, не йдуть на побачення з вподобаним людиною, не подають заявку на грант. І так далі, і тому подібне. Багато себе не люблять – настільки, що погоджуються на безбарвні компроміси або взагалі на муки: живуть з тираном заради дітей або тому що а кому ще я така потрібна , терплять ненависну роботу, тому що все одно я більше нічого не вмію , упокорюються з тим, що оточуючі витирають об них ноги, тому що так мені і треба . Приклади можна наводити нескінченно, але моє завдання – показати вам, що так бути не повинно. І що в ваших силах все це змінити.

Цим і займемося 11 грудня на публічній онлайн-консультації чому ми самі руйнуємо себе і своє життя і як перестати це робити . Розпочнеться вона о 19: 30 за московським часом.

приходьте, якщо:
  • вас не влаштовує ваше життя, але ви не вірите, що можете його змінити.
  • ви не розумієте, в чому корінь ваших проблем, і/або звинувачуєте в усьому інших.
  • ви навпаки прекрасно розумієте, що самі позбавляєте себе права на щастя, але від цього розуміння вам ні гаряче, ні холодно.
  • ви і правда схильні до залежностей, в тому числі, від інших людей, і не знаєте, як з ними впоратися.
11/12/2022
https://privatelink.de/?https://labkovskiy.com/event/publichnaya-onlajn-konsultatsiya-pochemu-my-sami-razrushaem-sebya-i-svoyu-zhizn-i-kak-perestat-eto-delat-11-12-2022/

Угорі