Що нового?

Набір учасників [Чорничний паблік] 5 простих колажів. Тариф-Без зворотного зв'язку (Таня Іванова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
створення фотоколажів (фотоманіпуляцій) – процес трудомісткий, але дуже цікавий і захоплюючий. За допомогою цієї техніки ви зможете втілити самі свої незвичайні і креативні ідеї.

Але новачкам відразу складно дається цей процес, так як поєднати безліч різних фрагментів з різних зображень в одне ціле зображення завдання, що вимагає хорошого досвіду і насмотренности.

Але на цьому міні-курсі ми вирішимо цю проблему, почавши "їсти слона по шматочках". А саме – ми почнемо тренуватися на зовсім простих колажах, в яких йде поєднання від 2-х і більше зображень.
Навчившись робити прості колажі, Ви в подальшому вже самостійно зможете ускладнювати свої роботи і додавати в них скільки завгодно різних елементів.

• старт курсу-14 червня;
  • тривалість-10 днів (уроки виходять через день);
  • 5 класних банерів з ефектом, що притягує погляд;

Кому і навіщо варто піти на курс

я дуже люблю робити красиві банери. І не просто красиві, а які будуть притягувати погляд, пробивати сліпоту в стрічці. Намагаюся піти від готових шаблонів, виділятися.

І цьому хочу вчити інших, у яких не достатньо часу, щоб навчитися цьому самостійно (а я вже більше 7 років присвятила дизайну).

Хочу, щоб Мої учні могли фантазувати, створити банер з нуля, щоб могли виділятися серед інших таких же дизайнерів (багато з яких пройшли лише Безкоштовні курси і вважають себе крутими, насправді ні).

Ваші вміння-ваша унікальна пропозиція. Пропонуючи замовникам дійсно унікальний дизайн (заснований на аналізі їх продукту, опрацюванні їх аудиторії, а не готові рішення), створюючи картинки під їх потреби, вирішуючи їхні проблеми — ви відрізнитеся від більшості.

Цьому я вчу на всіх своїх курсах. У тому числі і на міні-курсі "5 простих колажів". Це не просто 5 колажів-це багаж нових лайфхаків і прийомів по роботі з банерами. Ці навички ви можете застосувати як при створенні банерів, так і при обробці фотографій, фотокниг, опрацювання гейміфікації для проекту (як наші Чорнители) і багато де ще.

Багато учнів говорили, що після проходження курсу по колажах прийшли замовники саме на цей вид робіт.

Тому підвищуйте свої навички, вдосконалюйтеся, виділяйтеся. А допоможе вам у цьому Мій новий міні-курс"5 простих колажів"

https://privatelink.de/?https://vk.com/@ilovebanners-mk-fotomanipulyaciyam

Угорі