Що нового?

Придбаний Чудо Сахасрари. Практики очищення і гармонізації сьомої чакри (Ельміра Довлатова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 138.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

колективна реінтеграція на зцілення Сахасрара-чакри від травм і спотворень.

ЩО МИ РОБИМО В ЦІЙ РЕАЛЬНОСТІ?

ЯКІ ПЛАНИ У ВСЕСВІТУ НА КОЖНОГО З НАС?

Я ВПЕВНЕНА, ЩО ВАШІЙ ГОЛОВІ ІНОДІ МИГОТЯТЬ ПОДІБНІ ПИТАННЯ...

...Не може бути, щоб сенс життя полягав у зароблянні грошей і споживанні — я вірю, що є щось вище і глибинне...
...Я хочу зрозуміти, як я можу використовувати свою енергію, щоб стати руками Бога...
...Що таке "просвітлення" і наскільки цей стан доступний кожному на Землі...
...Чи можна бути духовним людина і бути багатим і фінансово-незалежним... Чи є баланс у цих поняттях...
...Яким чином можна налагодити зв'язок зі своїм вищим Я, щоб розуміти Його підказки ...
...Як знайти опору і сили всередині себе, тому що відчуваю — всередині мене дрімає величезний потенціал...

ПРОКАЧАЙТЕ САХАСРАРУ-ЧАКРУ, І ВИ ЗМОЖЕТЕ ЗНАЙТИ ВІДПОВІДІ НА ВСІ ПИТАННЯ, ЯКІ ВАС ХВИЛЮЮТЬ!

Але прокачати ЧАКРУ можна тільки через ПРАКТИКУ

на майстер-класі вас чекають унікальні практики і мій особистий досвід по роботі з коронною чакрою!

ЧОМУ ТАК ВАЖЛИВО ПРАЦЮВАТИ ЗІ СВОЄЮ САХАСРАРОЮ?

"Всі проблеми помилкові-ви їх створюєте, тому що без проблем відчуваєте себе порожніми. Якщо немає проблем, нічим зайнятися, ні з ким боротися, нікуди йти"
Ошо

розвинена коронна ЧАКРА САХАСРАРА допоможе вам

• Стати харизматичною, цікавою і притягує особистістю, що володіє особливим магнетизмом
  • Відчувати і виконувати свою місію, використовуючи її як основний мотив в житті і в праці
  • Поважати духовний шлях інших людей, не нав'язуючи їм своєї картини світу і світогляду
творити" чудеса", роблячи неможливе можливим, і досягати будь-яких цілей
-слідувати своєму духовному шляху з прийняттям, любов'ю і щирістю
  • Дозволити собі проживати життя повно і пристрасно, гармонійно і з величезним задоволенням
  • Наповнитися інтуїцією, силою і натхненням, бажанням творити і любить

Я чекаю на майстер-клас ВАС, якщо

1.Для вас на перший план виходить поняття сенсу життя і бажання пізнати щось більше
2.Для вас на перший план виходить поняття сенсу життя і бажання пізнати щось більше
3.Ви прагнете зробити нові відкриття на дорозі самопізнання і збагатити своє життя новими відчуттями
4.Ви мрієте отримати трансцендентальний досвід через практики в реальному житті

Найголовніше, що Ви отримаєте на цьому майстер-класі — дізнаєтеся, як входити у вищі енергетичні стани і ПРАВИЛЬНО робити ПРАКТИКИ

САХАСРАРА відкриває для НАС безмежні можливості, але якщо ви не підготовлені в енергетичному плані, то вас можуть чекати несподіванки

з'являється нудота...
Не відчуваю кінчиків пальців...
Погано міркую...
Взагалі ніяких змін в стані...
Тіло супроводжує легка вібрація...
Голова як в тумані...
Сильна слабкість...
Сонливість...

ви не зможете розкрити чарівні таємниці САХАСРАРИ, якщо допускаєте ці помилки

Помилка #1
Неправильне уявлення про чакри приведе вас до прокачування чого завгодно, але тільки не Сахасрари.
Ви знаєте, де розташована Сахасрара і її характеристики? Чудово!
Але цього недостатньо для того, щоб правильно з нею працювати.

Помилка # 2
Накачуєтеся енергією Всесвіту, при цьому перебуваючи в негативних думках і переживаннях?
Даремно! Чакри-це наші енергогенератори.
Дисбаланс в роботі вашої енергосистеми приведуть до того, що чакра ущільнюється ще сильніше.

Помилка #3
Вирішили прокачати Сахасрару самостійно, без попередньої підготовки?
А ви точно до цього готові?
У вас достатньо знань і енергії, щоб піднятися на вищий план і працювати з цією чакрою?

На майстер-класі я детально розповім, як безпечно і екологічно працювати з коронною чакрою, щоб розкрити її можливості по МАКСИМУМУ і використовувати їх для поліпшення життя

як покращиться ваше життя після роботи з САХАСРАРОЮ

1.Повернете себе в простір душі, відчуєте внутрішню гармонію з вищими Силами, навіть якщо зараз вам здається, що у Вашому житті немає опори і віри

2.почнете бачити себе зовсім по-іншому, цінувати, позбувшись почуття неповноцінності, провини і страхів
3.Навчіться зупиняти внутрішній діалог, який заважає почути голос свого я
4.встановивши зв'язок зі своїм вищим Я і використовуючи свої внутрішні резерви, будете проводити власний Трансерфінг реальності
5.Повернете в своє життя справжню віру, прийняття і душевний спокій, умиротворення і внутрішню силу
6.Знайдете відповіді на багато глибинні питання і зможете зрозуміти, що ви, як і всі інші люди — унікальні
7.Встановіть зв'язок з вищими силами і зрозумієте, що ви гідні любові і щасливого життя
8.Дійсно станете цінителем свого життя і зможете реалізувати свої будь-які, навіть найсміливіші, бажання

Вартість 2900 руб.
https://privatelink.de/?https://dowlatow.pro/chk_20210415_ht_ss_sps

Угорі