Ми будемо створювати красиві, трепетні відносини з тілом через рухи, через легкий гіпнотизуючий танець. ваші руки будуть полонити, стегна розбурхувати, а хода - заявляти про себе. цей проект-Мій досвід, філософія руху. я занурю тебе в відчуття свого тіла через елементи різних видів танцю: вони стануть твоїми інструментами, техніками для створення міцного зв'язку зі своїм фізичним проявом в цьому світі - твоїм тілом. ти будеш дуже комфортно розташовуватися в просторі, красиво наповнюючи його своєю присутністю.
За моїми плечима, під моїми кистями, навколо моїх стегон і під моїми підборами - 22 роки танців , 10 з яких я провела в туфлях на шпильці. мені є що тобі розповісти, є чим поділитися, є що передати. це був шлях цікавої дівчинки в усвідомлену жінку, шлях через проби і помилки, через спостереження і величезна кількість практики і тренувань. моє тіло стало мені найкращим і вірним другом. і я покажу тобі, де можна знайти до нього ключі.
на базовому курсі я допоможу тобі з'єднатися з твоїми кистями, плечима, стегнами, стопами. ми будемо розробляти баланс, тримати спину рівно і застосовувати нові елементи для красивої ходи.
на курсі "практика" я покажу тобі як застосувати отримані техніки з базового курсу: ми будемо знаходити красиві положення в просторі, висловлювати себе через різні види ходи, бути впевненими в партері (на підлозі), красиво вставати, повертатися, розвертатися, проявлятися.
коли у нас є контакт з тілом - воно стає нашим найсильнішим союзником і другом. воно допомагає і направляє. воно багатогранно. і наше завдання-вивчити і пізнати всі грані свого тіла. через рухи. через чуттєвість.
через чуттєвість в русі.
Ласкаво просимо в світ відчуття себе. тебе тут дуже чекали.
бути присутнім красиво...
на курсі "практика" я покажу тобі як застосувати отримані техніки з базового курсу: ми будемо знаходити красиві положення в просторі, висловлювати себе через різні види ходи, бути впевненими в партері (на підлозі), красиво вставати, повертатися, розвертатися, проявлятися.
коли у нас є контакт з тілом - воно стає нашим найсильнішим союзником і другом. воно допомагає і направляє. воно багатогранно. і наше завдання-вивчити і пізнати всі грані свого тіла. через рухи. через чуттєвість.
через чуттєвість в русі.
Ласкаво просимо в світ відчуття себе. тебе тут дуже чекали.
бути присутнім красиво...
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/zensualbody/?hl=ru