Що нового?

Придбаний Цифрові коди для здоров'я і удачі в житті людини (Тетяна Гінкус)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 1 з 12
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 223.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Вам пропонується відео запис майстер-класу, що проводився в закритій школі Тетяною Гінкус (передача знань від майстра учневі)

Цифрові коди для удачі, багатства і процвітання

Цифри можуть не тільки дати певну інформацію про людину, але і допомогти змінити життя!
За практичними спостереженнями і висновками багатьох нумерологів існують особливі, можна навіть сказати чарівні коди достатку.
Якщо повторювати код щодня, бажано в один і той же час, то можна запрограмувати себе на потрібний лад.
Всі числові коди достатку складені таким чином, що вони дозволяють працювати з космічними енергіями
Говорячи іншими словами, то можна назвати код достатку своєрідною числовою мантрою.
Спробуйте виробити звичку щодня промовляти будь-якої код достатку і подивіться, що зміниться у Вашому житті.
Всі дані коди універсальні.
А це означає, що вони підходять абсолютно кожній людині, незалежно від дати народження та інших нумерологічних характеристик.
Цифрові коди для здоров'я

Цифрові коди здоров'я-що це таке і як ними лікуватися?
Якщо сказати простою мовою-цифри-це провідники між космосом і людським тілом. За допомогою цифр тіло людини може приймати та регулювати енергію та інформацію з космосу.
А як стверджує сучасна наука, енергетичний і інформаційний обмін між людським тілом і космосом йде безперервно.
Існує певний вид мантр-це цифрові коди.
Вони здатні зміцнювати здоров'я, посилювати діяльність розуму, розвивати талант, пробуджувати приховані здібності людини.
Вимова цифрових мантр робить особливий вплив на організм за рахунок встановлення певного інформаційно - енергетичного обміну між космосом і тілом, який був порушений в слідстві хвороби.
Магічні квадрати для особистих кодів:

Квадрат Піфагора з активацією для залучення фінансів
Квадрат Парацельса з активацією на здоров'я
Квадрат Юпітера
Активація особистого квадрата

https://vk.com/id445485547

Останнє редагування модератором:
Угорі