Що нового?

Придбаний Цифровий живопис в Procreate або в Photoshop, 2018 (Ксенія Кафтайлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Даний курс з малювання на iPad в програмі Procreate + авторська адаптація для тих, хто хоче малювати на графічному планшеті в програмі Photoshop.

для участі в курсі:
Знадобиться: бажання вчитися; будь-який графічний планшет, можна навіть найпростіший, наприклад, фірми Wacom;
комп'ютер; photoshop

Для кого цей курс?
Курс підійде як новачкові, так і тим хто любить поглинати знання і шукати нові способи урізноманітнити свої методи малювання.

про структуру курсу:
Матеріал в курсі збудований від простого до складного, тому він буде доступний для розуміння кожному і його освоєння стане легким і захоплюючим.

Собі я ставила завдання щоб ви після вивчення всіх основних інструментів програми змогли працювати не за шаблоном, а проявили свою креативність в повній мірі.
Після курсу ви будете знати як та чи інша функція посприяє в реалізації Ваших ідей, а також кілька готових стилістичних рішень.

На курсі я розповідаю і все наочно показую, деякі інструменти ми з вами вивчимо на прикладі нестандартних завдань, в процесі цих уроків ви також зможете створити кілька цікавих робіт для свого портфоліо.

Всі техніки я пропустила через себе, деякі прийоми мені вдалося взяти з фотошопу і реалізувати в додатку, а деякі техніки Я напрацювала і вивчила в процесі власних експериментів.

своє навчання в цьому курсі ми почнемо з вивчення інтерфейсу програми. Познайомимося з настройками корекції кольору, з тим як влаштована цифровий живопис і головним помічником в процесі малювання - шарами.

Кисті
На уроках про кисті ви дізнаєтеся як налаштовувати вже наявні кисті під себе, а також вивчіть Налаштування кистей і створите свої власні інструменти.

Fashion-колаж
На уроках про створення fashion-колажів і фото-артів ви зрозумієте як працює функція" виділення", дізнаєтеся які цікаві штуки можна творити з її допомогою і як вона зможе допомогти саме у вашій творчій роботі.

Фото-арти
Урок про створення фото-артов допоможе вам зрозуміти специфіку роботи з текстурами і режимами накладення, а також ви створите свій street style фото-арт.

Графіка
А після вивчення основних інструментів програми перейдемо до малювання.
Спочатку попрацюємо над графікою, поговоримо про штрихах і інструментах, придатних для малювання цього стилю, намалюємо свою графічну ілюстрацію.

Розмальовуємо графіку
Я розповім про основні способи за допомогою яких можна розфарбувати і експериментувати з готовим графічним малюнком.

Живопис/реалізм
Заключні уроки у нас будуть про живопис/реалізм, я розповім вам про алгоритм малювання цифрового живопису і після ви створите свою власну живописну картину.
В курс входить дві наочні презентації на тему кольору і композиції в ілюстрації.

Курс складається з 14 відео-уроків і 2-х наочних презентацій про колір і композицію.
Всі уроки знаходяться на сайті YouTube, і доступ до них буде відкритий за допомогою вашої пошти.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/kaftaylova_art/

Угорі