O Ol2222 New member Лип 22, 2024 #1 Будь ласка організуйте покупку курсу BPMN від laba (лектор Ірина Крючкова ) Мені здається нещодавно я його бачив в вас на форумі, але зараз він пропав
Будь ласка організуйте покупку курсу BPMN від laba (лектор Ірина Крючкова ) Мені здається нещодавно я його бачив в вас на форумі, але зараз він пропав
Квітка Модератор Команда форуму Лип 23, 2024 #2 сюди, будь ласка, напишіть свій запит Будь ласка, організуйте спільну покупку - Спільні покупки Ми пишемо в темі нижче: Якщо ви хочете запросити організатора для організації клубу на нашому ресурсі. Якщо ви хочете створити спільну покупку, якої у нас немає, і ви не знаєте, як це зробити самостійно. skladchina-ua.com
сюди, будь ласка, напишіть свій запит Будь ласка, організуйте спільну покупку - Спільні покупки Ми пишемо в темі нижче: Якщо ви хочете запросити організатора для організації клубу на нашому ресурсі. Якщо ви хочете створити спільну покупку, якої у нас немає, і ви не знаєте, як це зробити самостійно. skladchina-ua.com