навчися зцілювати себе та інших
За допомогою внутрішньої прихованої сили, ментальних і психологічних технік
у процесі вивчення цього курсу ви:
що Ви отримаєте?
Відео-записи уроків у форматі mp4 + доп. матеріали
Автор:
Олександр Івчик
сайт продажу:
За допомогою внутрішньої прихованої сили, ментальних і психологічних технік
у процесі вивчення цього курсу ви:
- освоювати основи роботи з енергією
- Отримуєте методику 5-ти кроків для самозцілення
- Розумієте головні принципи роботи з енергією і навчаєтеся простим практикам зцілення на енергетичному рівні
- Вчіться робити очищення організму
- Наповнювати себе енергією
- Входити в стан любові
- Розумієте причини захворювань.
- Зцілюєте себе та інших
- Вмієте надавати "швидку допомогу" собі та іншим людям (прибрати біль) і багато іншого
- Дізнаєтеся, як чистити тіло і простір життя (будинок, квартиру, ділянку, воду, їжу і т. д.)
- зміна світогляду
Від нашого світогляду залежить якість нашого життя у всіх її сферах. Змінивши звичний погляд на навколишній світ, можна:
Чистота-запорука здоров'я! Всі знають цю крилату фразу. А чистота у всьому-запорука здорового і щасливого життя. Чиста енергія:
Не знаючи причини хвороби, перемогти її неможливо. Про ментальні причини появи багатьох захворювань написана не одна наукова робота. Але багато хто не знає, як працювати з психосоматикою. Знаючи справжню причину недуги, можна:
Все, що нас оточує - енергія. Мудре використання енергетичних потоків дозволяє людині робити маленькі чудеса. Працюючи з енергією, можна:
Міцний фундамент-це запорука міцності всієї будівлі. Ця система застосовна і до здоров'я. Міцне здоров'я дозволяє будь-якій людині:
Коли людина відчуває біль, все інше йде на другий план, життя зупиняється.
Біль заважає:
Від нашого світогляду залежить якість нашого життя у всіх її сферах. Змінивши звичний погляд на навколишній світ, можна:
- позбутися від безлічі хвороб
- поліпшити матеріальне становище
- налагодити стосунки з близькими
- ставити цілі і з легкістю їх досягати.
Чистота-запорука здоров'я! Всі знають цю крилату фразу. А чистота у всьому-запорука здорового і щасливого життя. Чиста енергія:
- надає сили
- блокує хвороби
- дає радість від спілкування з близькими
- допомагає досягти успіху в будь-якому починанні.
Не знаючи причини хвороби, перемогти її неможливо. Про ментальні причини появи багатьох захворювань написана не одна наукова робота. Але багато хто не знає, як працювати з психосоматикою. Знаючи справжню причину недуги, можна:
- увійти в стадію одужання набагато швидше
- полегшити больові симптоми
- позбутися від хронічних захворювань назавжди.
Все, що нас оточує - енергія. Мудре використання енергетичних потоків дозволяє людині робити маленькі чудеса. Працюючи з енергією, можна:
- зцілитися від безлічі захворювань
- поліпшити взаємодію з близькими, друзями, колегами
- досягти кар'єрного та фінансового зростання
Міцний фундамент-це запорука міцності всієї будівлі. Ця система застосовна і до здоров'я. Міцне здоров'я дозволяє будь-якій людині:
- жити щасливим життям
- домагатися поставлених цілей
- будувати гармонійні взаємини з оточуючими.
Біль заважає:
- насолоджуватися життям
- працювати
- спілкуватися з друзями і близькими.
що Ви отримаєте?
Відео-записи уроків у форматі mp4 + доп. матеріали
Автор:
Олександр Івчик
- зміна світогляду
Біль заважає:
- позбутися від безлічі хвороб
- поліпшити матеріальне становище
- налагодити стосунки з близькими
- ставити цілі і з легкістю їх досягати.
- надає сили
- блокує хвороби
- дає радість від спілкування з близькими
- допомагає досягти успіху в будь-якому починанні.
- увійти в стадію одужання набагато швидше
- полегшити больові симптоми
- позбутися від хронічних захворювань назавжди.
- зцілитися від безлічі захворювань
- поліпшити взаємодію з близькими, друзями, колегами
- досягти кар'єрного та фінансового зростання
- жити щасливим життям
- домагатися поставлених цілей
- будувати гармонійні взаємини з оточуючими.
Біль заважає:
- насолоджуватися життям
- працювати
- спілкуватися з друзями і близькими.
https://privatelink.de/?https://ivchik.info/celitel-era-vodoleya-1-stupen