Що нового?

Придбаний Цілющі трави. Кишеньковий довідник-визначник (Тетяна Ільїна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 92 ГРН
Учасників: 1 з 9
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 10.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

опис книги
Новий довідник, написаний досвідченим біологом, автором численних бестселерів про лісових і садових рослинах, Тетяною Ільїною, дозволить вам навчитися з легкістю орієнтуватися при зборі лікарських рослин. Зручна угруповання за кольором віночка квітки, докладні характеристики рослин (розміри, ботанічні особливості, місця їх зростання), а також якісні кольорові фотографії дозволять навіть починаючому любителю швидко ідентифікувати конкретний екземпляр і застосувати його за призначенням. Адже ні для кого не секрет, що лікарські рослини мають воістину унікальними властивостями, завдяки яким можна зцілити практично будь-який неприємний недуга.

Увага! Інформація, що міститься в книзі, не може служити заміною консультації лікаря. Необхідно проконсультуватися з фахівцем перед проведенням будь-яких рекомендованих дій.

відгуки:
katriniya
Хороший довідник по травах, правда іноді не зрозуміло що за трава. Книгу радили на травокурсі (з медичним ухилом), на жаль, в паперовому вигляді її не видають, тому задовольняюся електронною версією.

Трави описані не у вигляді: це дзвіночок і він росте там-то, має такий колір, - а йде опис властивостей, що містить, коли збирати, що заготовлювати і як правильно заготовлювати, коли приймати. Як перший довідник по травах-саме те.

julia2486
Книга довідник-визначник мені дуже сподобалася. У ній представлені велика кількість рослин, на кожне є кольорова фотографія. У довіднику дано повний опис рослин (листя, квітів, стебел, коренів), дані місця зростання, коли необхідно збирати цю рослину, як заготовлювати і в яких випадках застосовувати в медицині. Найголовніше, повідомлено отруйна рослина. Обов'язково влітку пройдуся по всій дачі і подивлюся які рослини ростуть у мене на ділянці і за парканом, чи немає отруйних. А то у мене маленькі онуки. Покупкою книги дуже задоволена.

https://www.litres.ru/tatyana-ilina/celebnye-travy-karmannyy-spravochnik-opredelitel-8922164/?track=from_view_book

Останнє редагування модератором:
Угорі