Darja Krastina Human Design School
Cilvēka Dizains: Mīlestības un mīlestības vārti bodigrafā
Darja Krastina
Atklāj, kā Tu mīli un kāpēc attiecībās viss notiek tieši tā. Mīlestībai ir dažādas formas un katram no mums ir savs veids kā izrādīt mīlestību.
Ra Uru Hu: Mīlestība nav tas, ko tu par to domā.
Šis lekcijas atver pilnīgi jaunu skatījumu uz mīlestību, kā uz enerģiju, kas Tevī jau eksistē un izpaužas caur Tavu dizainu. Katram no mums ir sava mīlestības valoda un mēs gribam, lai mūs mīl tajā valodā, kuru mēs saprotam. Un dažreiz ir grūti otra cilvēka izpausmi uztvert kā mīlestību, kaut gan priekš viņa tā ir mīlestības izpausme. Cilvēka Dizainā uz mīlestību skatās caur Nepasaulīgās (transpersonālās) mīlestības un Pasaulīgās (personiskās) mīlestības prizmu.
- Nepasaulīgā (transpersonālā) mīlestība: 25., 15., 46., 10.vārti
- Pasaulīgā (personiskā) mīlestība: 10., 55., 41., 58., 28., 44., 40.vārti
LEKCIJU SATURS:
1. daļa (1,5h) - Nepasaulīgā (transpersonālā) mīlestība: 25., 15., 46., 10.vārti
Kas patiesībā ir mīlestība Cilvēka Dizainā
Kāpēc mēs zemapziņā ilgojamies pēc “vienotības”
Kā atšķiras personiskā (attiecību) un transpersonālā mīlestība
Kā izpaužas 4 galvenie mīlestības vārti Dži centrā
Kāpēc daži cilvēki ir “vienkārši mīloši”, bet ne konkrēti pret Tevi
Kā mēs paši (vai partneri) sākam manipulēt ar mīlestību, to nesaprotot
Kā mīlestība izskatās Tavā īstajā es un kā Viltus es2. daļa (2h) - Pasaulīgā (personiskā) mīlestība: 10., 55., 41., 58., 28., 44., 40.vārti
Kā izpaužas dažādi mīlestības veidi attiecībās
Kāpēc vieniem mīlestība nozīmē “mēs kopā būsim veiksmīgi”, bet citiem “man vajag jēgu šai savienībai”
Kā mīlestība var izpausties caur:• rūpēm un nodrošināšanu
• materiālo stabilitāti
• cīņu, dziļumu un nozīmi
• emocionāliem viļņiem un nenoteiktību
Katram mīlestības veidam ir apraksts par šis mīlestības īsto es un viltus es izpausmi.
Darbs ar konkrētiem vārtiem:Abās lekcijās Tu ne tikai dzirdi teoriju, bet Tu iepazīsti konkrētus bodigrafa vārtus un to mīlestības izpausmes.
Pēc šīm lekcijām Tu sapratīsi:- kā Tu mīli patiesībā
- kāpēc Tavs partneris, iespējams, Tevi nesaprot
- kāpēc attiecībās atkārtojas vieni un tie paši scenāriji
- kur Tu meklē mīlestību un kur tā patiesībā ir
Maksa par lekciju ierakstu 34,00.
Pieeja ierakstam 1 mēnesi no iegādes brīža.
Kursa programma
Mīlestības vārti: 25., 15., 46., 10.vārti (Nepasaulīgā mīlestība) 1. daļa
Mundane Love: 10., 55., 41., 58., 28., 44., 40.vārti (Pasaulīgā mīlestība) 2. daļa
Cena: 34 EUR
Stundu skaits: 2
Kursa valoda: Latviešu
https://human-design.kwiga.com/courses/cilveka-dizains-milestibas-varti-un-mundane-love-pasauliga-milestiba