ви отримаєте:
[COLOR=# b300b3]до кінця курсу Ви зможете малювати портрети своїх друзів, сім'ї або створювати власні фан-арти того, ким ви захоплюєтеся.[/COLOR]
- матеріали курсу "малювання портретів за допомогою iPad: курс цифрового малювання за допомогою Procreate".
- Записано 30 уроків.
- тривалість 7год 56м
- Якщо ви схожі на мене, який боровся з малюванням обличчя, цей курс, безумовно, для вас. Завершіть свої власні роботи, слідуючи крок за кроком разом зі мною і вивчаючи всі мої інструменти, поради та рекомендації для iPad.
- незалежно від того, чи є ви абсолютним новачком в цифровому малюванні або звикли малювати в своєму власному стилі, я допоможу вам вивести ваші роботи на новий рівень за допомогою цього майстер-класу з портретного живопису.
- У цьому онлайн-курсі я розповім, як саме я роблю своє мистецтво.
- Дізнайтеся все, що вам потрібно, щоб почати малювати цифрові портрети В Procreate
- Перетворіть того, ким ви захоплюєтеся, в безцінні твори мистецтва
- я почав свій шлях малювання, як і всі, з самого початку. Я поставив перед собою завдання стати краще крок за кроком, кожен день роблячи цифрові малюнки на теми, які я люблю найбільше: людей навколо мене і персонажів з моїх улюблених серіалів.
- я покажу вам всі методи, які я використовую, коли я проведу вас через свій власний процес самоучки для малювання цифрових портретів в Procreate.
- замість простого навчального відео, яке ви дивитеся і робите, або односторонньої лекції, що охоплює основні техніки, я структурував цей курс таким чином, щоб ви вивчили основи в цікавій інтерактивній формі, практикуючись в своєму власному темпі, виконуючи завдання і отримувати від мене прямі відгуки.
- я розповім про все, від начерку анатомії голови і рис обличчя до застосування світла, тіні і кольору для створення природних тонів шкіри.
- крок 01: освоїте інструменти
- крок 02: практикуйтеся через певні дії
- крок 03: Дізнайтеся, як я використовую світло, тінь і розмальовку
- крок 04: намалюйте разом зі мною повні портрети крок за кроком
- крок 05: створюйте портрети самостійно
https://privatelink.de/?https://en.class101.net/products/joshua