Що нового?

Придбаний [Contentcreator] Рілс, Тік ток i шортс курс (Пол Хавєр) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 3 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 520 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Reels, Tik tok & Shorts Course
Автор: Paul Xavier
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 5 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025

Приклад перекладу
https://mega.nz/folder/CbYn0AyZ#1n_SpQyJqkrOgriYlTHrkQ

Дата готовності - 24.04.2025

[Contentcreator] Reels, Tik tok & Shorts Course (Paul Xavier)

Привіт творець!,

Нещодавно я почав отримувати багато запитань від усіх бажаючих.:

"Якби вам довелося починати все з нуля і ви хотіли зібрати мільйони переглядів, зібрати аудиторію захоплених шанувальників і укласти вигідні угоди з брендом вашої мрії за допомогою роликів в Instagram, Tiktok або короткометражок на Youtube..."

Що б я зробив?

Мені здається, що багато починаючі творці контенту:

Відчувають, що їм вже занадто пізно заводити аккаунт, який став би популярним завдяки їх захопленню...
З усіх сил намагаються створювати контент, який виділяється, але, на жаль, люди пропускають його повз вуха...
Відчуваю себе застряглим і розгубленим алгоритмом і чому деякі творці, здається, легко набирають перегляди

2 роки тому мій друг дитинства Кріс Мерфі знімав відеоролики про бейсбол (його пристрасть), які, якщо пощастить, набирали 200 переглядів...

Але Кріс не хотів відмовлятися від свого захоплення, тому продовжував публікувати і викладати нові відео, які так і не стали вірусними.

Поки одного разу Кріс не опублікував відео, яке..

Набрало 551 000 переглядів на його акаунті при всього 332 передплатників.

Відчуття були не схожі ні на що, що Кріс коли-небудь відчував раніше.

Але у нього все ще залишалося одне важливе питання...

Чому це відео стало вірусним, тоді як усі попередні провалилися?

Кріс переглядав своє перше вірусне відео знову і знову. Аналізуючи кожен елемент, який міг би зробити його вірусним.

Займаючись цим, він, нарешті, почав реалізовувати контент-стратегію, якою користуються майже всі вірусні публікації в соціальних мережах...

І після певної практики він зміг використати цю стратегію, щоб перетворити те, що здавалося випадковою грою, у повторювану систему.

Постійні вірусні атаки...

Ось що Ви отримуєте:

Курс Reels, TikTok і Shorts від ContentCreator призначений для творців контенту, які хочуть оволодіти мистецтвом створення короткометражного відеоконтенту на популярних платформах, таких як Instagram Reels, tiktok і YouTube Shorts. У сучасному цифровому світі привабливі Короткі відео мають вирішальне значення для зростання та залучення аудиторії, і цей курс познайомить вас із методами та стратегіями, необхідними для процвітанн
я.

Огляд курсу
Цей комплексний курс зосереджений на основах створення захоплюючих коротких відео, які можуть привернути увагу, залучити до процесу та, зрештою, розвинути ваш бренд. Незалежно від того, чи є ви початківцем творцем або досвідченим професіоналом, курс пропонує цінну інформацію, адаптовану до різних рівнів кваліфікації.

298$

https://www.contentcreator.com/the-reels-tik-tok-and-shorts-course

Останнє редагування:
Угорі