Що нового?

Придбаний ContentGPT-створення контенту з ChatGPT (Harsh Makadia)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4118 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 305.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
з аудіо-перекладом на Українська мова

Створюйте контент на тиждень За 20 хвилин за допомогою інструментів ШІ

Відкрийте для себе секрет створення високоякісного привабливого контенту без стресу, пов'язаного з використанням правильних запитів ChatGPT.

навіщо проходити цей курс?
  • ніколи не вичерпуйте ідеї контенту знову
  • позбудьтеся блоку письменника та заощаджуйте час
  • Збільште присутність вашого бренду в Інтернеті
  • Оптимізуйте свій контент для SEO
  • створюйте контент на декількох платформах
  • Створіть лояльну аудиторію, ділячись освітнім, надихаючим і розважальним контентом.
  • швидко створюйте якісний контент
Для кого цей курс?
  • Маркетологи, які прагнуть поліпшити свій ринок контенту
  • будь - хто, хто хоче використовувати можливості ШІ, щоб випереджати 99%
  • творці контенту, які прагнуть заощадити час і усунути письменницький блок
  • індивідуальні підприємці, які прагнуть збільшити свою присутність в Інтернеті і впізнаваність бренду.
  • менеджери соціальних мереж, які бажають створювати привабливий контент на декількох платформах
  • власники малого бізнесу, які бажають створювати високоякісний контент, не наймаючи команду письменників.
Курс буде повністю заснований на відео і буде проходити презентацію, яку ви бачите в відео. Я не тільки поділюся найкращими запитами... Я покажу вам, як зробити відповіді якіснішими, щоб ви могли витрачати менше часу, намагаючись отримати потрібні відповіді.

Ось про що ми будемо говорити:

Модуль № 2-Інструменти та основи створення контенту ⚒
Є мільйони онлайн-інструментів, які ви можете використовувати в наші дні. Я розкрию єдиний X, який вам потрібен для оптимізації створення вмісту.

Модуль № 3-Пошук вашої цільової аудиторії та ніші ️
Створення вмісту стає простішим, коли ви точно знаєте, кому пишете. Вкрасти мою формулу пошуку свого ідеального читача.

Модуль № 4-Попрощайтеся з письменницькою кризою та вигоранням ✍
Створення контенту може забрати ваш розум і енергію. Дотримуйтесь цих простих порад, щоб ніколи не застрягати на порожній сторінці та насолоджуватися створенням вмісту знову.

Модулі № 5 і № 6-створення контенту для основних платформ
Різні платформи вимагають різного контенту. Подивіться, як я використовую ChatGPT, щоб допомогти з вмістом для Twitter, LinkedIn, Instagram, Youtube та інших служб!

Модуль № 7-Написання довгого контенту
ChatGPT чудово підходить для роздачі коротких ідей, але як щодо довгих форм? Я розкрию точні підказки для використання та отримання якісного довгого вмісту, створеного для вас миттєво, і як уникнути плагіату, щоб пройти тест виявлення вмісту AI.

Модуль № 10-запити для використання
Якщо ви знаєте, які запити використовувати... Ви можете зробити ChatGPT співробітником. Викрадіть У мене x-запити, які я використовую, щоб ChatGPT давав найкращі якісні відповіді.
https://privatelink.de/?https://www.contentgptcourse.com/

Угорі