Що нового?

Придбаний [[Contr se] вебінар "таємниці штучного світла" (Дар'я Калугіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Відкрито запис на вебінар"таємниці штучного світла"!

Ви давно просили мене провести такий вебінар, адже приїхати в усі міста і країни з живим майстер-класом фізично немає можливості, з урахуванням насиченого і щільного графіка.
І я рада нарешті запросити вас на цей насичений і цікавий вебінар

Для одних штучне світло-це загадка і щось недосяжне і незрозуміле, для інших — плоска нецікава картинка без душі і магії. На цьому вебінарі я спростую ці переконання і установки. Ви зможете створювати будь-які кадри-від чарівних і повітряних до глянцевих комерційних.

Я розповім вам про штучне світло (постійний і імпульсний) так, що ви не зможете не полюбити його! Ми розберемо з вами все, починаючи від того, як працювати зі студійним світлом, як його правильно вибрати виходячи із завдань і бюджету, закінчуючи докладними схемами з 1 і 2 джерелами для створення кадрів в різних стилях.

Але головне - ви зрозумієте, як відчувати цей вид світла, щоб не довелося заучувати схеми, а як художник — ви змогли працювати зі світловим пензлем, створюючи свій власний світ в кадрі.

Отже, блоки вебінару:

Вибір світла і його найважливіші характеристики
Параметри камери-Як правильно управляти кадром
Принципова відмінність результату роботи з постійним і імпульсним світлом
Які світлоформуючі насадки використовувати для найкращого результату
Ідеальні схеми світла для різних страв і завдань
Нюанси постановки джерел світла для атмосферного малюнка в кадрі
Використання модифікаторів зі штучним світлом
Краса і складності зйомки в задньо-бічному і контровому світлі при різних ракурсу
Помилки постановки світла при зйомці зверху (90°)
Заморожування руху: створення атмосфери і ефекту в кадрі
Зйомка в стилі Dark & amp;Moody

Продажник
https://privatelink.de/?https://contrse.com/registration-webinar-artificial-light/

Угорі