Що нового?

Придбаний [[Contre] Приборкання норовливого. Природне світло (Дар'я Калугіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Комусь сонячне світло піднімає настрій, а комусь приносить біль і сльози То кадр не складається, то атмосфера не створюється, то виходить все дуже плоским або не цікавим... знайомі вам ці терзання фуд-фотографа? Або начебто все непогано, але вже занадто буденно, без родзинки, і чужі фотографії здаються яскравіше і жвавіше, трапляється адже і так?

Якщо вам хоч хто-небудь хоч коли-небудь сказав, що для зйомки потрібен талант і крапка, то терміново занесіть цього нехорошого людини в чорний список. І крапка. Талант талантом, але голову, очі і руки ніхто не відміняв. Саме вони нам і знадобляться на вебінарі 5 лютого, де я навчу вас керувати сонцем! Мене б спалили в середні століття за такий вислів?

Тиждень тому пройшов такий же вебінар на англ. мовою, і учасники були в захваті

Ми вивчимо з вами природне світло від і до.

☀ ️ Характеристики та особливості сонячного світла
☀ Що таке модифікатори і як їх правильно використовувати
☀ ️ Тонке застосування відбивачів і розсіювачів
☀ ️ Чорні прапори та блокатори
☀ Зйомка в жорсткому світлі (на що потрібно звернути увагу, щоб все вийшло круто, а не "Очікування-Реальність")
☀ ️ Художня зйомка з модифікаторами
☀ ️ Створення атмосфери у високому Ключі
☀ Зйомка в низькому Ключі
☀ Особливості схем світла і модифікаторів при зйомка 90°
☀ Особливості зйомки в задньо-бічному і контровому світлі
☀ ️ Зйомка з вогнем, свічками та гірляндами

Абсолютно всіма нюансами роботи з ЕО я поділюся з вами на вебінарі "Приборкання норовливого. Природне світло " 5 лютого о 19:00 за київським часом. Ви уявляєте, як багато матеріалу? Запасайтеся увагою, блокнотами, ручками і олівцями, щоб записувати, замальовувати і вбирати по-максимуму!

Вартість вебінару-3990₽.
⠀5 лютого о 19: 00 за київським часом

Вебінар підійде для фуд-фотографів будь-якого рівня.

Продажник
https://privatelink.de/?https://contrse.com/registration-webinar-natural-light/

Угорі