хто ще хоче отримувати тисячі цільових кліків з Google Adwords за копійки? Прочитай цей текст до кінця і дізнайся, як подвоїти трафік на твій сайт в 2 рази за 1 ніч своїми руками:Мене звуть Антон Петроченков, і я - керуючий партнер компанії "Convert Monster" і Сертифікований фахівець Google Adwords. Я більше 8 років займаюся контекстною рекламою, з них 6 років працюю з Google Adwords. Колись, як і ти, я починав з нуля, нічого не розуміючи в PPC (pay per click - реклама, з оплатою за переходи). Йшов 2006 рік, і я працював аккаунт-менеджером в компанії, яка продавала товари на території США. Замовлень не вистачало. До мене підійшов мій начальник і дав завдання налаштувати Google Adwords. Природно, перша спроба закінчилася повним провалом, і після першого тесту мій бос втратив 4000 доларів, не отримавши жодного (!) замовлення. До другого тесту я підійшов більш усвідомлено. Прочитав всю довідку Adwords, Перерив зарубіжні форуми веб-майстрів, подивився купу роликів на Youtube. У підсумку моя друга рекламна кампанія складалася з декількох сотень ключових слів, декількох текстів оголошень і була налаштована на кілька регіонів. Але це не допомогло=) за 4 дні витратилося $10 000, І прийшло 4 замовлення. Природно, з роботи мене звільнили. Тільки тоді я зрозумів, що підхід "в лоб" не спрацює. Контекст-це реальна гра на реальні гроші. І, щоб в неї грати, потрібен хороший запас міцності. Наступні 6 років присвятив щільній роботі з контекстною рекламною. За останні роки моїми клієнтами стали більше 200 бізнесів в Росії і США, загальний бюджет яких на контекстну рекламу перевищив 60 000 000 рублів. У мене немає спеціальної маркетингової освіти, просто загальний обсяг моєї практики перевищує 6000 годин. Я вивчив всі курси, платні і безкоштовні, які є у відкритому доступі.
Методика сформувалася тільки на основі багатогодинного досвіду роботи з Google Adwords. Звичайно ж, багато цілей можна досягти і іншим шляхом, просто, на мій погляд, цей метод найлегший і швидкий. Користуючись цією методикою, ти всього за 5 годин зможеш створити, завантажити і запустити рекламну кампанію в будь-якій тематиці. У ній буде 10 000 ключових слів і більше 100 текстів оголошень. Ти за 1 ніч подвоїш трафік на свій сайт і будеш платити мінімум 1.5 рази менше за кожного цільового відвідувача. Всього лише йди моїм порадам.