Що нового?

Придбаний [Convertmonster] Спеціаліст з просування в соціальних мережах, SMM-менеджер (Антон Петроченков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7317 ГРН
Учасників: 1 з 84
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 90.6 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
де знайти SMM-фахівця 80 lvl?

Чому власникам бізнесу складно знайти тлумачного фахівця з соціальних мереж?

Мене звуть Антон Петроченков, я генеральний директор і керуючий партнер агентства інтернет-маркетингу Convert Monster.

Як інтернет-маркетолог, я вважаю соціальні медіа найпотужнішим каналом для залучення клієнтів. Але як роботодавець, розумію-знайти тлумачного SMM-Ника непросто.

Чому власникам бізнесу складно знайти тлумачного фахівця з соціальних мереж?

низький поріг входження в професію

Здається, що професія легка. І нічого не потрібно знати.

В результаті кожен школяр, який прочитав 2-3 статті і має власну групу, вважає себе ЅММ-щиком від Бога!

Подивіться резюме на hh-середній вік претендентів 18-20 років. В активі 95% з них-розкрутка 2-3 сумнівних пабліків.

Серйозні досягнення? Їх немає. Зате є амбіції розміром 70 + тис.рублів.

В результаті роботодавець отримує ботів, лайки, котиків та інший няш-мяш...все, крім клієнтів.

Інформації багато-знань мало

В Інтернеті багато інформації про SMM.

Проблема в тому, що будь — якій людині, яка серйозно займається SMM зрозуміло, що 99% цієї інформації-повна лажа. Її пишуть люди, які погано розбираються в SMM для людей, який в ньому зовсім не розбираються.

У курсах SMM теж не бракує.

Основам SMM вже навчають навіть державні вузи: державний університет управління, РЕА ім. Г.в. Плеханова, РУДН та інші солідні заклади.

Однак допомогти вам отримати реальнй результат з соціальних мереж викладачі шанованих державних вузів можуть з тим же успіхом, з яким євнух може навчити техніці тантричного сексу

SMM не вчать з книг.

Це робочий інструмент, який можна освоїти тільки на практиці і під керівництвом практиків.

https://privatelink.de/?http://convertmonster.ru/SMM-manager-live

Угорі