я рада Вас вітати, мої великі магічні істоти!У нас з вами, зовсім скоро, буквально через кілька днів починаються клубні заняття, про які я вам давно говорила. Для вас я зробила дуже цікавий формат клубних занять, який, я впевнена, дуже вам сподобається.
Ми будемо зустрічатися один раз на тиждень. Це буде живий вебінар, жива зустріч. Один раз на тиждень, в один і той же час. Швидше за все, це буде по суботах, в ранковий час, так щоб ви прокинулися, зарядилися, побули разом зі мною, поробили практики і весь наступний тиждень були щасливі і були щасливі ваші рідні.
Ми будемо робити з вами практики, я буду розповідати про різні нюанси. Ви зможете задавати свої питання. Ми будемо зачіпати різні сфери життя, різні аспекти. Як я вам і обіцяла, це буде: КУХНЯ Каруни, бібліотека Каруни, це буде кінотеатр Каруни, де я буду вам рекомендувати щось подивитися, почитати, щось зробити, щось спробувати. Будете знайомитися з унікальними рецептами, або якимись секретами у вашому просторі, в будинку, в поїздках, у Вашому житті, так щоб вона для вас була зручною, комфортною і щоб ви змогли застосовувати свої знання і сакральні знаки.
Будуть у нас і світлові субстанції, які ми з вами застосовуємо. Якісь практики ми будемо робити, які ви вже проходили на інших курсах. Але так буває, що не всі з вас пройшли всі мої курси. Тому, їх я буду давати на загальну опрацювання разом зі мною і в моїх потоках будемо це робити. Щоб ви всі У мене отримували результат.
Ну що подобається вам така ідея?
Ви тоді залишайте заявку для участі в клубі, щоб це місце було вашим, і ми зустрінемося вже найближчим часом. У вас буде Особистий кабінет, для зручності у вас будуть окремі татусі: кухня, кінотеатр, бібліотека.
Цей клуб платний. Оплата чисто символічна, ви все це побачите пройшовши за посиланням нижче.
Умови такі: всім учасникам клубу будуть доступні всі заняття, які є і які були. Як тільки оплата закінчується, записи будуть вже не доступні для вас. Абонентська плата буде списуватися автоматично щомісяця, але якщо раптом ви захочете призупинити участь в клубі, це можна зробити у Вашому Особистому кабінеті.
Якщо ви не зможете бути присутнім на занятті, в зручний час можна буде подивитися в записі, вони будуть у Вашому Особистому кабінеті. Так що можна не хвилюватися, всі записи у вас будуть. Ті, хто вступить в клуб трохи пізніше, у вас будуть записи попередніх занять, і тому ви зможете швиденько нас наздогнати і подивитися, що ми дивимося і що читаємо. Я завжди рекомендую дуже цікаві фільми, дуже продуктивні потужні книги, які ми з вами будемо обговорювати. Я буду задавати конкретну тему, говорити на що звертати увагу в процесі.
Я вас міцно обіймаю мої дорогі, мої улюблені і дорогоцінні.
До швидких зустрічей. Ваша Каруна.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://karuna.center/club