Тариф Комфорт
Через майже рік, відродилася з попелу немов Фенікс, гучна, Культова ні з чим не порівнянна!
Тут має бути надихаюча історія
з мого життя, а ще я повинна умовляти вас купити через вигоди і болю. Має бути багато користі, підтверджень та аргументів...
АЛЕ НАХЕР ЦЕ ВСЕ!
Дві причини за якими ви читаєте ці рядки:
Причина 1: Синдром "стиснутої дупи"
І цей стан не залежить від доходу. Взагалі. І на 20 000 і на 2 000 000 може бути тривожно за завтра, може не вистачати, може бути вічне відчуття недостатності.
Так, потреби Різні, я і не сперечаюся. Але це нічого не змінює.
Зі стану "стислій дупи" не ростуть кратно. Ні масштабу, ні простору.
Причина 2: бажання знайти свободу
Дозволяти собі те, що хочу і коли хочу: подорожі, дренди, житло, здоров'я, турбота про близьких, машина, Ресторани, подарунки, SPA, навчання. Не залежати від батьків, чоловіка, роботодавця, графіків зарплат і відпусток, необхідності вибирати і обмежувати.
Я запитала в каналі "ІВБ для своїх": навіщо вам гроші? Майже кожен відповів, тому що я хочу стати вільним.
Здобути незалежність. Відчути легкість і впевненість.
ЯК ІВБ ВАМ ДОПОМОЖЕ ВИРІШИТИ ОБИДВІ ПРОБЛЕМИ?
На контрасті з синдромом "стислій дупи" йде інше почуття — стан "все буде зашибісь".
Це коли ти просто видихаєш і розумієш, що все розрулиться. Навіть не розумієш і не просто віриш, а маєш тверду переконаність.
Спокійна впевненість. Вона ключ до зростання, бабок і вашої свободи.
Через майже рік, відродилася з попелу немов Фенікс, гучна, Культова ні з чим не порівнянна!
Тут має бути надихаюча історія
з мого життя, а ще я повинна умовляти вас купити через вигоди і болю. Має бути багато користі, підтверджень та аргументів...
АЛЕ НАХЕР ЦЕ ВСЕ!
Дві причини за якими ви читаєте ці рядки:
Причина 1: Синдром "стиснутої дупи"
- ОШИБОКНЕДОПУСКАТЕЛЬ...
- самозванець
- перфекціоніст
- САМООБЕСЦЕНИВАТЕЛЬ
- ГИПЕРКОНТРОЛЕР
- рятувальник-ЖЕРТВА-агресор
- БОЯКА
- марнотрат
- зручний для всіх
І цей стан не залежить від доходу. Взагалі. І на 20 000 і на 2 000 000 може бути тривожно за завтра, може не вистачати, може бути вічне відчуття недостатності.
Так, потреби Різні, я і не сперечаюся. Але це нічого не змінює.
Зі стану "стислій дупи" не ростуть кратно. Ні масштабу, ні простору.
Причина 2: бажання знайти свободу
Дозволяти собі те, що хочу і коли хочу: подорожі, дренди, житло, здоров'я, турбота про близьких, машина, Ресторани, подарунки, SPA, навчання. Не залежати від батьків, чоловіка, роботодавця, графіків зарплат і відпусток, необхідності вибирати і обмежувати.
Я запитала в каналі "ІВБ для своїх": навіщо вам гроші? Майже кожен відповів, тому що я хочу стати вільним.
Здобути незалежність. Відчути легкість і впевненість.
ЯК ІВБ ВАМ ДОПОМОЖЕ ВИРІШИТИ ОБИДВІ ПРОБЛЕМИ?
На контрасті з синдромом "стислій дупи" йде інше почуття — стан "все буде зашибісь".
Це коли ти просто видихаєш і розумієш, що все розрулиться. Навіть не розумієш і не просто віриш, а маєш тверду переконаність.
Спокійна впевненість. Вона ключ до зростання, бабок і вашої свободи.
Модуль 0. Преднавчання-8 уроків
Модуль 1. Зустріч зі своїм істинним Я-6 уроків
Модуль 2. Рід і твоє призначення-4 уроки
Модуль 3. PROденьги-8 уроків
Модуль 5. Енергії грошей-3 уроки
Модуль 6. Стратегічне планування доходу - 4 уроки
Модуль 1. Зустріч зі своїм істинним Я-6 уроків
Модуль 2. Рід і твоє призначення-4 уроки
Модуль 3. PROденьги-8 уроків
Модуль 5. Енергії грошей-3 уроки
Модуль 6. Стратегічне планування доходу - 4 уроки
https://privatelink.de/?http://sorvette-money.ru/bigmoney