ви навчитеся
Пропоную вам на 4 тижні повернутися в дитинство і згадати всі класичні торти, які готували в наших сім'ях у свята. Я обожнюю класику, але тільки в найкращому її вигляді - саме тому я вирішила трохи переглянути рецептури з урахуванням сучасних тенденцій і кондитерських технік. Тепер ваш Наполеон буде як дитинстві, тільки ще краще!
Більше не буде нудотно солодощі, надто жирного крему або сухих коржів. Ви навчитеся готувати збалансовану, не нудотну класику, яка актуальна в будь-які часи. Класичні десерти повинні бути як в арсеналі любителя, так і на вітрині кондитерської або в асортименті домашнього кондитера.
у програмі курсу:
- працювати з листковим тістом для Наполеона
- готувати класичний крем муслін
- варити базові крему за принципом англез і Патісьер
- робити стабільну блискучу французьку меренгу
- освоїте техніку приготування бісквіта дакуаз
- карамелізувати горіхи
- працювати з різними типами глазурі
- готувати класичний бісквіт Захер
- відрізняти намелаку від ганаша і готувати обидва типи кремів
Пропоную вам на 4 тижні повернутися в дитинство і згадати всі класичні торти, які готували в наших сім'ях у свята. Я обожнюю класику, але тільки в найкращому її вигляді - саме тому я вирішила трохи переглянути рецептури з урахуванням сучасних тенденцій і кондитерських технік. Тепер ваш Наполеон буде як дитинстві, тільки ще краще!
Більше не буде нудотно солодощі, надто жирного крему або сухих коржів. Ви навчитеся готувати збалансовану, не нудотну класику, яка актуальна в будь-які часи. Класичні десерти повинні бути як в арсеналі любителя, так і на вітрині кондитерської або в асортименті домашнього кондитера.
у програмі курсу:
- Наполеон з карамельним кремом муслін
- Естерхазі з мигдалем
- Київ з фундуком
- Чорний ліс
- інвентар
- міксер
- ваги
- Пергамент
- мішки кондитерські
- Бордюрна стрічка 3-4 метри
- Рамка 20 см
- кільце 18 см
- Лопатка
- віночок
- Сотейник
- глечик мірний або висока вузька ємність
https://privatelink.de/?https://coupdecoeuronline.com/ru/lessons/marathon-classic-desserts