Що нового?

Набір учасників [cranio-acad] Акупунктура: П'ять аспектів Shen-3 (Elisabeth Rochat)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Цикл з чотирьох онлайн-занять по вівторках в жовтні 17:00 - 19:00 за київським часом.

Дані вебінари дозволять практикуючим фахівцям краще зрозуміти значення різних видів Shen (духу) для здоров'я пацієнта і їх роль в різних патологіях. На вебінарі ви дізнаєтеся більше про діагностику Shen, про розстановку внутрішніх сил пацієнта, а також навчитеся бачити взаємозв'язок між цими силами і органами пацієнта.

Ключову роль в діагностиці також грають Yi і Zhi, що дозволяють визначити розстановку внутрішніх сил пацієнта, а також необхідні для усвідомленої роботи практикуючого лікаря.

П'ять аспектів духу можуть бути присутніми в патологіях будь-якого типу, але особливо в тих, які пов'язані з емоціями і психічними розладами.

Загальна інформація

За життя людини відповідають різні аспекти Shen (духу). Вони є основою його існування, просвіщають його самосвідомість і направляють його поведінку. Тому вони мають величезне значення для здоров'я людини, і їх важливість для медицини, чия мета – турбота про здоров'я, не можна недооцінювати.

Застосування в медицині теорії Інь і Янь і теорії п'яти елементів призвело до поділу цілого, званого Shen (духу), на п'ять частин. Ці п'ять частин відповідають п'яти органам, які, в свою чергу, є Ци кожного елемента, що функціонує в людському житті.

Шляхом аналізу китайських ієрогліфів, а також вивчення китайських традиційних текстів ми познайомимо вас з особливостями (відмінними рисами) кожного з аспектів духу, їх співвідношенням і ієрархією – як в стані здоров'я, так і під час недуг.

3-е заняття, 18 жовтня
Душі Хунь і По (The Hun and Po Souls)

Hun і" По " – назви двох аспектів душі, які наділяють людину як тілесної, так і духовним життям.

Ці види душі-те, що дається людині Небом і Землею, і те, що людина віддає, коли вмирає. У них проявляється двоїста сутність людського життя. Тому необхідно дбати про якість цих аспектів душі, допомагаючи їх оптимальної інтеграції з Небом (Хунь) і землею (По) після смерті.

У медичних текстах також згадуються два аспекти душі, пов'язаних з печінкою-Деревом і Легким-металом. Пояснимо і обґрунтуємо ці асоціації ми також на занятті.

Elisabeth Rochat
Ступінь магістра в галузі класики і філософії, а потім китайської мови.

На початку 1970-х я приступила до вивчення китайської медицини і разом з доктором Шацем і батьком Ларре організував першу групу з вивчення класичних медичних текстів в Парижі. Це призвело до заснування Європейської школи акупунктури в Парижі в 1976 році.

На основі цієї спільної роботи отець Ларре, доктор Шац і я написали в співавторстві "огляд китайської медицини", опублікований в 1979 році.

З 1980 в Парижі я і Отець Ларре в французьких містах і в ряді європейських країн, а незабаром і в Америці викладали лекції, семінари та конференції з китайської класичної медицини (ККМ). Ми також опублікували безліч буклетів з основоположних текстів китайської медицини і філософії.

Я також тісно співпрацювала з батьком Ларре над словником Гранд Річчі, завершивши першу публікацію-два томи окремих символів-у 1999 році. Повне зібрання з семи томів було нарешті опубліковано під моїм керівництвом незадовго до смерті батька Ларре в грудні 2001 року. Це дивовижне досягнення є свідченням надихаючого співробітництва, яке тривало більше 30 років.

Я продовжую викладати по всьому світу, працюючи як з медичними, так і з філософськими класиками.

Мені подобається те, чим я займаюся, і я хочу продовжувати, поки можу. Я люблю і ціную даоський підхід до життя, особливо Чжуанцзи і Лао-цзи, залишаючись при цьому християнином. Я чутлива до китайської каліграфії, поезії та живопису. На цьому сайті використані деякі роботи мого улюбленого художника Чжу Да (Бада Шанрен).

Мій досвід з дослідницькими групами по всьому світу показав, що коли справжнє дослідження традиційних китайських текстів постійно вкорінюється в клінічній практиці та стикається з особистим досвідом, це дозволяє практикуючому розвивати своє мистецтво, оживляти свої думки та підвищувати своє бачення та поведінку.
5000 рублів
https://privatelink.de/?https://cranio-acad.ru/elisabeth-rochat

Угорі