Хлопців, цей день настав. Я радий представити вам новий пакет моїх авторських пресетів - 55 Lightroom Presets, в комплекті якого мої кращі пресети з попереднього архіву (доопрацьовані і поліпшені) і 15 нових, які дозволять вам вивести ваші фотографії на новий рівень і банально прискорять процес обробки. Вартість архіву 33$. Але на честь запуску цього продукту з 24 по 26 жовтня включно його ціна 20$. Не втрачайте можливість!
.
За традицією є два способи придбати архів з пресетами:
.
* 40 кольорових + 15 чб *
.
Важлива інформація:
.
За традицією є два способи придбати архів з пресетами:
- Пройти за посиланням, зареєструватися на сайті (увійти через свій аккаунт facebook - це просто). І у вас буде можливість оплатити карткою VISA або MASTERCARD (а також через PAYPAL).
- Зробити прямий переказ на карту Приватбанку (Україна) і карту Ощадбанку (Росія). Реквізити висилаю за запитом в директ.
.
* 40 кольорових + 15 чб *
.
Важлива інформація:
- Пресети не можуть бути універсальними і я не даю гарантії, що вони підійдуть особисто вам.
- Пресети-тільки для Lighrroom (4,5,6, СС). З їх допомогою я обробляю весілля, інші портретні зйомки, фуд-фото.
- Деякі пресети можуть перетинатися за своїми основними налаштувань.
- В архів входять 24 кольорових і 16 чорно-білих пресета. Майже все з шумами (це коригується).
- Придбаний архів-товар, що не підлягає поверненню або обміну.
- Це дійсно всі мої пресети. Хто знайомий зі Мною, той, напевно, знає, що я в таких питаннях чесний. Використовую тільки їх, коригуючи в залежності від умов зйомки (ББ, експозиція, сатурейшн, контраст, різкість).
- Перепродаж заборонений. Поверненню не підлягають.
https://creativemarket.com/pavelmelnik/4241465-TOP-55-LIGHTROOM-PRESETS-2020