переваги тренінгу
реальна практика
Будемо впроваджувати знання на ділі і безпосередньо реалізовувати крипто-проект з нуля.
Готові матеріали
У вас будуть мої особисті інструменти і доповнення для швидкого комфортного старту.
Демонстрація процесів
Вам потрібно буде просто повторювати за мною, тому що всі необхідні моменти я буду показувати сам на зрозумілих і наочних прикладах.
Круті оновлення
Я продовжую вивчати бізнес-модель і регулярно ділюся свіжими напрацюваннями з учнями. Інформація в тренінгу завжди підтримується в актуальному вигляді.
чого ви навчитеся на тренінгу?
як визначити для себе найкращу стратегію роботи? Грамотний тайм-менеджмент, Планування і порядок дій по виходу на заробіток від 100 000 рублів на місяць
Як правильно відбирати відповідні мікро-новини і публікувати їх на майданчиках? Я дам вам готовий список перевірених джерел.
Як вибрати для себе кращу зв'язку партнерок і вбудувати їх в проект, щоб почати заробляти вже з перших днів? Дам список партнерок.
Як грамотно налаштувати сайт і провести СЕО-оптимізацію, щоб не тільки отримувати багато безкоштовного трафіку, але і ефективно конвертувати його в передплатників? Дам готову збірку сайту.
Як легко створювати відеоролики за лічені хвилини і потужно просувати їх в Ютубі, збираючи халявний трафік від конкурентів? Покажу приклади відео і дам спеціальний софт для монтажу.
Як домогтися того, щоб рекламодавці самі писали вам і пропонували продати їм рекламу в телеграмі, навіть якщо у вас мало передплатників?
Як масштабуватися на Буржунет навіть без знань англійської і підняти свої доходи в рази за допомогою крутих партнерських автоворонок з маркетпейсів?
реальна практика
Будемо впроваджувати знання на ділі і безпосередньо реалізовувати крипто-проект з нуля.
Готові матеріали
У вас будуть мої особисті інструменти і доповнення для швидкого комфортного старту.
Демонстрація процесів
Вам потрібно буде просто повторювати за мною, тому що всі необхідні моменти я буду показувати сам на зрозумілих і наочних прикладах.
Круті оновлення
Я продовжую вивчати бізнес-модель і регулярно ділюся свіжими напрацюваннями з учнями. Інформація в тренінгу завжди підтримується в актуальному вигляді.
чого ви навчитеся на тренінгу?

https://privatelink.de/?https://finsokurs.ru/news-prog