[Udemy] відкрийте API за допомогою Python Bootcamp. API ChatGPT, GPT-4, DALL * E (Андрій Думітреску, Crystal Mind Academy)
Повністю оновлений для останньої версії OpenAI API, включаючи CHATGPT API, який був випущений в березні 2023 року. Ласкаво просимо до найкращого ресурсу для вивчення API OpenAI за допомогою Python та інтеграції найновіших моделей OpenAI у ваші програми. Цей OpenAI API з Python Bootcamp охоплює всі моделі, випущені OpenAI, які мають API, включаючи GPT - 3 (Davinci), ChatGPT (gpt-3.5-turbo), GPT-4, DALL-E та Whisper! До кінця цього курсу ви матимете глибокі знання та великий практичний досвід роботи з OpenAI API, і ви станете експертом, здатним зробити ваші програми Python розумними. Це абсолютно новий курс OpenAI API, який буде постійно оновлюватися, щоб навчити вас навичкам, необхідним для майбутнього. Ви станете піонером, який буде визначати майбутнє технологій і скористаєтеся перевагою першопрохідця. Дозвольте навести вам лише 2 причини, чому Вам слід пройти цей курс: 1. Я пройшов свій перший курс штучного інтелекту на кафедрі математики, статистики та інформатики ще на початку 2000-х. Я не просто випадковий хлопець, який щойно дізнався про OpenAI, ChatGPT або GPT-4 і зараз викладає онлайн-курси. У мене великий реальний досвід як у викладанні, так і в практиці. 2. Ми почнемо з основ і разом навчимося, крок за кроком, пліч-о-пліч, рядок за рядком, як виконувати виклики API з Python в моделі OpenAI, такі як GPT-3, ChatGPT, GPT-4, Dall-E, або пошепки. Я не буду показувати вам, як використовувати веб-інтерфейс ChatGPT, але ми дійсно заглибимося в те, як працюють ці моделі, і ми також розробимо реальні проекти на Python, які можна використовувати в якості шаблонів для ваших наступних проектів. Ви матимете довічний доступ, і ви зможете повернутися назад і шукати конкретну концепцію чи фрагмент коду в будь-який час, який вам подобається. І не забуваймо, що якщо вам не сподобається курс, на Вас поширюється 30-денна гарантія повернення грошей, повне повернення коштів, без запитань!
Курс англійською мовою.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/openai-api-chatgpt-gpt4-with-python-bootcamp/