Що нового?

Придбаний [Дао-Сфера] енергетика 2022 звільняємо чорного тигра. Тариф Платина (Дмитро Лаптєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
якщо не зараз, то ніколи", - під цим девізом пройде рік Чорного (Водяного) Тигра.
Земна гілка Тигра-це образ ранньої весни, коли зароджуються можливості.
І інший такий момент прийде тільки через 12 років!

На тренінгу ви дізнаєтесь:
які подарунки приготував 2022 рік в цілому і кожен з 12 місяців особисто для вас. Як їх отримати?
А в який момент треба бути обережніше: де і як "підстелити соломку"?

Фен-шуй 2022 + Заштовхування грошей повна версія
За останні 2 роки будинок для багатьох став не тільки місцем відпочинку, а й місцем роботи або навчання. І для всіх нас без винятку він є ресурсною базою, де ми або заряджаємо нашу "батарейку удачі". Або навпаки, витрачаємо її запас на компенсацію зовнішнього негативу

Чи варто говорити, яку важливість набуває фен-шуй в даний час? Незалежно від того вірите ви або ваші домочадці в нього або не вірите. Тому в першу чергу, на тренінгу року ми приділимо увагу індивідуальному фен-шуй (на прикладі плану вашого будинку або квартири). Ви дізнаєтеся, як буде взаємодіяти приходить енергія 2022 року з власною енергією вашого будинку. В яких секторах є негатив і потрібна корекція і яка? А в яких секторах утворюється енергія удачі, і в чому вона може проявитися для вас? Як посилити її і скористатися цією підтримкою, щоб зробити прорив в реалізації ваших життєвих планів?

Нове! Грошей ніколи не буває занадто багато. Тому дуже добре, якщо ви самі про себе можемо сказати, що у вас їх "достатньо". Цього року я дам повну версію формули "Заштовхування грошей", яка допомогла багатьом з моїх клієнтів переконатися в тому, що грошовий фен-шуй - це не міф, а реальність!

Ба-цзи 2022 + Тренінг можливостей
Енергетика простору постійно змінюється, і по-різному взаємодіє з вашою картою народження (ба-цзи). Найбільш істотно вона змінюється з настанням Нового року за східним календарем. Також значущі зміни відбуваються щомісяця

На тренінгу ви побудуєте індивідуальний прогноз на рік і по місяцях для себе і своїх близьких. І дізнаєтеся про свої приховані можливості протягом року, про які більшість людей навіть не здогадуються

Нове! Енергетика року-це половинка моста, який будує Всесвіт між вами і вашими мріями. Але для того, щоб прийти до них, важливо побудувати свою "половинку моста"! Що це означає для вас, які дії на внутрішньому і зовнішньому плані необхідні, щоб легко прийти до бажаних результатів? Ви дізнаєтеся про це на спеціальному занятті, яке я назвав "Тренінг можливостей"

Ци-мень 2022 + Карта мрії + ключові дати фа Ци-мень
В першу чергу, за традицією ми розберемо карту року і кожного з 12 місяців за системою Ци-мень. Ви отримаєте додаткові можливості для корекції енергетики простору, застосовні навіть в тих випадках, коли фен-шуй "зовсім поганий". А далі піде абсолютно нова інформація, яка робить цей тренінг унікальним на російськомовному (і не тільки) Інтернет-просторі!

Нове! Складаємо Карту мрії (колаж бажань) по ци-мень! На основі вашого індивідуального плану-прогнозу на рік, який у вас вже буде до цього моменту. Оскільки ми врахуємо всі нюанси енергетики року, ви вже будете впевнені в своїх силах і можливостях реалізувати все задумане. Але щоб по-максимуму підключити енергію удачу, на цей раз ми вбудуємо в неї могутність найдавнішої науки про енергетику простору магічного Фа Ци-мень.

Також я поділюся інструментами Фа Ци-мень, про які я раніше не говорив. Наприклад, ви дізнаєтеся як виглядає індивідуальний талісман "кільце ци-мень", на якому пальці його носять, в залежності від завдання, в якій вам потрібна підтримка?

І, нарешті, я продовжу тему, яку ми торкнулися цього літа на семінарі "активації десятиліття". В основі цих особливих активацій також використовувалася методика Фа Ци мень з ключовими діями і ознаками "відповідей Всесвіту" багатьом сподобалися ці активації. Тому на цей раз я дам ключові дати та інструкції на весь рік Тигра, використовуючи які, ви зможете структурно впливати на удачу в трьох основних сферах життя: Фінанси, відносини і здоров'я.

Хто проводить навчання:
Дмитро Лаптєв
особистий учень майстра TY Tan
Я вже більше десяти років займаюся вивченням класичних східних методик дослідження долі і розвитку людської удачі: ба-цзи, фен-шуй, ци-мень і багато іншого.

На початку шляху навчався фен-шуй і ба-цзи у багатьох європейських і китайських майстрів.

Через мої тренінги та особисті консультації за 10 років пройшли більше 10000 чоловік, провів більше 100 тренінгів і курсів з учасниками більш ніж з 30 країн світу

На даний момент є особистим учнем майстра TY Tan (Малайзія), одного з найавторитетніших майстрів китайської метафізики в Малайзії.

+ Енергетичні бонуси
(Додатково до основної програми тренінгу)

№1 новий путівник по 2022 році

Як не потонути в бурхливій річці (образ - янської води) в рік Тигра? І як розкласти по поличках ключові тенденції року, так щоб ви завжди могли" підглянути в шпаргалку " в будь-якій життєвій ситуації?

У цьому Вам допоможе Електронна книга-довідник по ба-цзи і фен-шуй року, яка так полюбилася постійним учасникам "енергетики", і на цей раз вона доповнена новим розділом по ци-мень!

• Символічні зірки року Водяного Тигра.
  • Небезпечні напрямки і благородні помічники.
  • Готові рекомендації в сфері фінансів, відносин і здоров'я по кожній з 10 стихій особистості на весь 2022 рік.
  • Грошовий Ци-мень. Які ваші дії принесуть максимальний результат? На чому зробити акцент у своїй діяльності. Яка стратегія в бізнесі і роботі для вас буде найбільш вдалою для досягнення мети. Ваше особисте Божество року ци-мень.
Вартість поза тренінгу - 6000 рублів!

№ 2 щомісячний "Пакет активацій" на весь рік Тигра (до лютого 2023 року)

+ Зігрівання грошової зірки ви будете отримувати дати та інструкції з проведення цього дуже потужного ритуалу залучення "несподіваних грошей".

+ Активації Ци Мень Дун Цзя знамениті "прогулянки по ци-мень", а також активізації всередині приміщення + нові активації для здоров'я і захисту від негативної енергії.

Щомісяця ви будете отримувати докладні інструкції: як, де і коли проводити активації дієві для налагодження особистого життя, Повернення боргів, отримання підтримки від начальства, взаємодії з держорганами і судовими інстанціями, успішного вирішення "тягнуться" завдань і багато іншого.

Особливі знаки (маніфестації), які дозволяють реально, навіть самому скептику, побачити, що енергетика простору – це реальність.

https://privatelink.de/?http://dao.smart-destiny.ru/energy2022

Угорі