Що нового?

Придбаний Даоські практики глибокого розслаблення (Алла Крилова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

брак часу, зовнішня нестабільність, інформаційна перевантаженість — всі ці фактори створюють хронічний високий рівень стресу, який може бути звичним фоном життя. Все важче стає радіти, позитивно мислити і відчувати задоволення.

Якщо ви живете під тиском стресу, необхідний глибокий, а не просто поверхневий розряд. Інакше тіло не витримує, імунітет не справляється, йде підвищений знос і старіння органів і систем:

• погіршення здоров'я
  • порушення сну і харчування
  • набір ваги або виснаження
  • надмірна дратівливість
  • хронічна втома і депресія
  • посилення шкідливих звичок і нав'язливих станів
  • неадекватні реакції і часті зміни настрою, депресії

Всі разом або окремо — це сигнали про те, що рівень стресу перевищив ваші фізичні, емоційні та розумові можливості. Пора вживати термінових заходів, щоб звільнитися від його руйнівних наслідків! Напевно, ви починаєте думати про відпустку, про сеанси масажу, і що треба б, нарешті, зайнятися фітнесом ... але де для цього взяти час і чималі кошти?

Тренінг "даоські практики глибокого розслаблення" складений з простих вправ і унікальних методик, використання яких допоможе вам:

• погіршення здоров'я
  • надмірна дратівливість
ефективність цих вправ і методик перевірена протягом декількох сотень років, мільйонами займаються цигун і підтверджена сучасними науковими дослідженнями. Вони підійдуть і для новачків, і для тих, хто має досвід роботи з тілом і енергетичними практиками.

Уміння фізично швидко розслаблятися впливає не тільки на здоров'я. У напруженому тілі-неспокійний розум, який виробляє негативні емоції, вони активізують гормони стресу, напруга зростає, приводячи до захворювань і поганого самопочуття.

Ми далеко не завжди можемо впливати на зовнішні стресори, але на своє здоров'я і самопочуття – можемо. Давайте собі розслабиться протягом дня здоровими способами і в Ваше життя повернеться задоволення, радість, ентузіазм і здоров'я.

• погіршення здоров'я
  • надмірна дратівливість
Продажник:
https://privatelink.de/?https://litoral.ru/treninig-glubokoe-rasslablenie.html

Угорі