Що нового?

Придбаний Датування подій у солярі та Лунарі, 2017 (Едуард Анацький)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 1 з 23
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 49.9 ГРН
9%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Астрологи часто стикаються з подібною проблемою: як датувати прийдешні події обіцяні соляром або місяцем? У різних астрологів, є різні способи щоб дізнатися коли подія відбудеться. Однак, як правило, ці способи або трудомісткі в аналізі і в розрахунках, або грішать неточністю. Але є дуже ефективний і простий спосіб датування прийдешніх подій, в якому розбереться навіть початківець астролог, не вдаючись до виснажливим розрахунками. Цей спосіб або метод називається солярна (лунарна) дирекція. З її допомогою, ви можете датувати будь - яку подію обіцяне Соляром або Лунаром з точністю до 2-3 місяців - якщо це Соляр, або до 3-7 днів-якщо це Лунар. Причому за кілька хвилин!!! Метод настільки простий і ефективний, що часом просто диву даєшся! І дуже шкода, що мало хто знає про це дійсно приголомшливому методі і мучиться з транзитами або місяцями, намагаючись звузити інтервал невизначеності...

Я вирішив виправити цю несправедливість і запрошую вас на супервізійну групу з датування подій. Протягом п'яти днів, вечорами, ми будемо вчитися датувати події по вашим солярам і лунарам цим чудовим методом. Я розповім не тільки про техніку розрахунку, а й тонкощі, застосовуючи які, ви зможете витягувати масу подробиць при прогнозуванні цим методом. Також, я вперше поділюся з вами експериментальною, але перспективною прогностичною технікою - дирекцією Террара. З її допомогою, ви зможете датувати події всередині доби до двох-трьох годин.

http://edward-anatsky.com/datirovka-sobytij-v-solnechnom-i-lunnom-obrashheniyax/

Останнє редагування модератором:
Угорі