Давно мріяли, щоб гроші створювалися для вас кожен місяць?
Тепер це можливо! Дізнайтеся як створити свою грошову фабрику.
скромна частина переваг
Облігації мають великі переваги перед традиційними засобами накопичення, такими як банківські депозити
1. Генератор грошей
Облігація-це воістину інструмент здатний створювати гроші для своїх власників. Одного разу купивши облігацію, ви будете отримувати грошовий потік до кінця її (облігації) життя
2. Відсотки не згорають
На відміну від банку, де відсотки можуть згоріти, якщо ви вирішите зняти гроші достроково, в облігаціях процентний дохід накопичується щодня і не втрачається! Виводите і вводите на рахунок гроші в будь-який час
3. Більш високий дохід
Традиційно дохід власників облігацій більший, ніж банківські депозити навіть у найщедріших банках. Ваші знання роботи з цим інструментом дуже швидко окупляться і дадуть переваги перед іншими
детальний опис курсу:
Даний курс створений для швидкого освоєння російського ринку облігацій. Я зробив його, щоб вам не довелося витрачати дні і тижні розбираючись з товстими талмудами по теорії облігацій. Завдяки цьому курсу ви зможете вже буквально через годину купувати і продавати облігації з розумінням.
Я розділив курс на 2 частини. Перша присвячена теорії облігацій. Я постарався вмістити в цю частину тільки найважливіше і прибрати другорядні речі, які вам з перших днів не знадобляться. Друга частина це-практика. Найцінніше, мабуть, для будь-якої людини це побачити, як на практиці відбувається відбір і покупка облігацій. Після проходження другої частини ви зможете самостійно оцінювати і купувати облігації.
Однак, ви повинні пам'ятати, що це експрес-курс і в ньому тільки найнеобхідніше. Я свідомо обійшов безліч моментів, які, на мій погляд, на самому початку можуть вас тільки заплутати. Згодом я зроблю повний курс облігацій, який ви зможете пройти.
Тривалість: 2 ч. 03 хв.
Рівень складності: початковий
Доп. матеріали до курсу: немає
*********************** зміст курсу
1. Введення
Що таке облігація
Навіщо трейдеру і інвестору торгувати облігації
Обіг облігацій в Росії
2. Детальніше про облігації
Види облігацій
Ціноутворення облігації
Купон
3. Види прибутковості
Основні види прибутковості
Ризик/прибутковість
Ціна облігації і процентна ставка ЦБ
Дюрація
4. Практика
Налаштування терміналу Quik для торгівлі облігаціями
Оцінка облігацій
Ресурси Інтернет
Автор курсу - Дмитро Черемушкін!
Дмитро Черемушкін-трейдер з 10-річним стажем торгівлі на фінансових ринках, який є переможцем в декількох конкурсах з трейдингу. У 2008 році Дмитро займає третє місце з прибутковістю 1204% у Всеросійському конкурсі Кращий приватний інвестор, що проводиться Московською біржею. У 2012 році він стає другим трейдером СНД за результатами конкурсу "Битва трейдерів" Московської біржі. Під управлінням у Дмитра кілька десятків мільйонів рублів інвесторів. За 2009-2015 роки їм навчено більше 1000 трейдерів, яких кращі з прибутковості показали більше 500% і максимальним річним доходом в 16 мільйонів рублів!*****
<ширина iframe= " 500 "Висота=" 300 " src="
<ширина iframe= " 500 "Висота=" 300 " src="
Посилання
https://privatelink.de/?https://dctrading.ru