Що нового?

Придбаний Де Прокрастинація. Тариф-я сам (Світлана Ризова, Максим Дорофєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 49
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ми зробили цей курс для тих, хто:
  • хронічно прокрастинує справи і нічого з цим вдіяти не може;
  • хоче позбутися перфекціонізму і перестати виносити мозок собі та іншим;
  • страждає синдромом самозванця замість того, щоб почати щось робити;
  • поводиться за принципом: краще добре, але ніколи, ніж абияк, але сьогодні.
що Ви отримаєте:
Розберетеся зі своєю прокрастинацією за допомогою методів доказової психотерапії
Всяке може бути. Якщо ви не робите те, що хочете робити, то ви можете почати
це робити... або перестанете цього хотіти. Залежно від того, що ви вважаєте більш конструктивним у Вашому конкретному випадку.

З великою ймовірністю ви отримаєте те, про що ніхто з нас не здогадується. Інструменти самоспостереження і роботи з дезадаптивними установками часто приносять несподівано позитивні результати. В кожному конкретному випадку — свої.

А взагалі, часто те, що ви можете називати "прокрастинацією", це наслідок якогось фізіологічного збою в організмі. Якщо раптом ви прокрастиніруете ВСЕ або дуже багато, то розумним буде спочатку проконсультуватися з лікарем щоб виключити звичайні захворювання, які не лікуються тренінгами.

про що курс
Цей курс про роботу з головою і тарганами в ній. Таргани-це негативні переконання, які заважають нормально працювати і відпочивати. Їх ще називають дезадаптивними установками. Познайомтеся з ними:
я повинен/зобов'язана все встигнути!
А якщо не встигну, то я поганий/погана (почуття провини).
  • негативний прогноз/ворожіння
я налагоджую/у мене не вийде... (зробити звіт, презентацію)
  • Надоб'єднання
всі мужики козли, а тренінги
не працюють!
  • знецінення
все, що вийшло раніше, -
це випадковість. Я тут ні при чому.
  • Авдруги
а раптом їм не сподобається, що я сделаль
  • Ярлыкование
ти ж програміст!/Я ж мати!
  • Катастрофізація
це буде жахливо і всім ппц!
  • читання думок
вони думають, що я рукожоп

Через таких установок виникають негативні емоції, які бездарно витрачають наш ресурс. Як результат ми не встигаємо робити важливі для нас речі і звинувачуємо брак часу.

Далі гірше . Ми стаємо перфекціоністами і фігачим, не шкодуючи себе та інших. В результаті страждають всі: ви, колеги і сама робота.

На цьому курсі ми пропонуємо поглянути на причини прокрастинації за допомогою методів когнітивно-поведінкової терапії. КПТ - це єдиний доказовий напрямок психотерапії на сьогоднішній день.

https://privatelink.de/?https://votkurs.ru/cbt_course

Угорі