Автор-Вадим Куклін (найуспішніший учень Тетяни Корянової)
що Ви отримаєте, пройшовши наш тренінг?
- Теорія і законодавство. Ви отримаєте уявлення про всіх законодавчих нормах, що регламентують покупку і стягнення ДЗ на торгах. Для цього не потрібно ставати юристом. Я дам вам термінологію, що застосовується при стягненні боргів.
- Робота з боргами фізосіб. Ви навчитеся працювати з фізособами-позичальниками за кредитними боргами та фізособами-боржниками за комунальними боргами. Розберетеся з тим як купувати кредитні борги у агентства зі страхування вкладів.
- Алгоритм пошуку прибуткової дебіторки. Я виділяю три етапи до покупки ДЗ. Ми детально зупинимося на всіх і зі 100% впевненістю можу сказати, що Ви зможете швидко знаходити ліквідні дебіторки.
- Робота з боргами компаній. Ви дізнаєтеся всі тонкощі роботи з боргами юросіб та індивідуальних підприємців. Схеми практичної взаємодії з різними типами боржників.
- аналіз дебіторки. Ви зможете вільно отримувати інформацію по боржнику, використовуючи З відкриті джерела в мережі Інтернет і спеціалізовані сервіси. Навчіться робити запит документів у організатора торгів.
- оформлення правонаступництва. Ви зможете самостійно і дистанційно проводити процедуру процесуального правонаступництва. Які документи подавати і куди. Розберетеся чому працювати з дебіторкою можна і дистанційно.
- до судове взаємодія з боржником. Я дам вам вичерпну інформацію про те, чому не варто доводити справу до суду. Навчу вас домовитися з боржником.
- судове стягнення боргу. Не будучи юристом ви навчитеся подавати позовні заяви в суди, готувати всі необхідні документи, оплачувати держмито в арбітраж і судах загальної юрисдикції, а також вважати пеню до основного боргу.
- Робота зі службою судових приставів. Ви зумієте вибудовувати взаємодію з будь-яким співробітником ФССП. Контролювати хід виконавчого провадження. А при необхідності змусити пристава працювати.
- залік своїх боргів. Я дам вам робочу технологію заміни свого боргу перед судовими приставами за боргами, не забезпеченим майном, на дебіторку, куплену на аукціоні з банкрутства за копійки.
https://privatelink.de/?http://debit4you.ru/sp