Відкритий Освітній web-проект від творців " Медицини5п "і" квартету здоров'я "" гормони і життя. Хочу все знати "
"Дефіцит або надлишок маси тіла – що небезпечніше для репродуктивного здоров'я? Контрацептиви-добро чи зло?"
Ведучий - Гусова А. А., к. м. н., ендокринолог, Клініка професора Калінченко.
У всі часи існували свої стандарти краси і здоров'я жінки. Ми всі намагаємося схуднути, а чи завжди це корисно? Чи залежать шанси на щасливе материнство і батьківство від ваги? Як визначити свою ідеальну вагу, і що таять в собі сучасні стандарти краси? Нерідко" для краси і здоров'я "жінкам призначають комбіновані оральні контрацептиви - маленькі пігулки синтетичних гормонів," захищають " від настання вагітності. Показання для їх прийому численні і різноманітні, а прийом їх обіцяє життя з красивою гладкою шкірою без будь-яких проблем... У міру накопичення досвіду застосування препаратів стали з'являтися повідомлення про їх потенційно - несприятливий ефект на організм. Чи впливають оральні контрацептиви на вагу, чи небезпечні вони-де правда, а де вигадка? Обговоримо на вебінарі.
Продажник: