Що нового?

Придбаний Десерт. Сувенірні лялечки (Тамара Півнюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 377 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мої дорогі творчі друзі!
Я готова оголосити новий онлайн майстер-клас (перший в цьому році!).
І робити ми будемо"Десерт"!

Так називається серія моїх сувенірних лялечок, які були виготовлені в 2013-2014 роках. Я адаптую їх виготовлення під доступне вам - заміню фарфор ліпним матеріалом. А все інше покажу точнісінько як було у цих маляток.
На занятті ми поговоримо про поєднання кольору і асоціації з улюбленими десертами.
Зліпимо головку (миловидне обличчя зі спокійною посмішкою), ручки і ніжки.

Я буду це робити з paperclay, а ви зможете з будь-якого зручного Вам матеріалу.
Для розпису знадобиться масляна фарба і акрилова. Будь-яка х/б тканину для виготовлення тіла, оксамит і жатий шовк шифон для костюма (всі уточнюючі моменти по костюму ми обговоримо на занятті, час підготуватися буде).
Я покажу як кріпила ручки, ніжки, голову. Як робила колаж-вишивку на сукні.
На прикладі виготовлення цих лялечок ви дізнаєтеся цікаві моменти в техніці і зробите своїми руками симпатичну лялечку, якою будете пишатися.
Всім учасникам рекомендую робити відразу дві лялечки.
Продовжимо серію "десертів" разом!

Заняття розпочнемо 16 квітня. Це означає, що учасники можу вже підписуватися.
В акаунті вас вже чекає невеликий вступний матеріал і перше завдання, яке передує виготовленню. А 16 квітня я викладу перший крок на нашому спільному творчому шляху довжиною в 2 тижні (приблизно ).
Починаючи з 16 квітня, я кожен день буду викладати матеріал у міру свого просування у виготовленні.
Ви будете дивитися відео, фото, читати описи і зможете працювати паралельно зі мною.

Але такий формат майстер-класу хороший і тим, що ви можете в будь-який момент перерватися, потім повернутися або почати роботу пізніше мене.
Весь матеріал заняття буде доступний для учасників без обмеження за часом.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CM83AvJDIyb/

Угорі