Що нового?

Придбаний [[Design School] Well-being, або науковий підхід до дизайну інтер'єру (Олена Лазарєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2978 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Цей курс присвячений тому, як оптимізувати простір інтер'єру для здоров'я, – як фізичного, так і душевного. Слухачі курсу познайомляться зі способами впливу на сприйняття, настрій, увагу, поведінку, навіть мислення людини за допомогою правильного вибору матеріалів, організації та планування житлового простору, освітлення, вибору кольорів, і так далі. Що таке теорія савани? Як вибір матеріалів для інтер'єру впливає на кров'яний тиск? Як освітлення допомагає розмірковувати? Як допомогти людям скинути вагу, перестати прокрастинувати і бути продуктивніше в роботі за допомогою порядку і симетрії? Як організувати житловий простір для літньої людини з деменцією? Як в цілому створити найкращу якість життя в інтер'єрі? На ці та багато інших питань відповість цей новий курс.

програма курсу
День 1

• Що таке нейроестетика і чому вона зараз так затребувана дизайнерами інтер'єру?
  • останні дослідження в області нейроестетики і натуралістичний напрямок в дизайні інтер'єру. Гіпотеза біофілії.
  • вплив різних факторів (матеріали, освітлення, форма, колір і т.д) на фізіологію і психіку людини. Рекомендації по підбору.
День 2
  • правильна організація та планування простору: гіпотеза савани та інші наукові ідеї в основі сучасних інтер'єрів. Простір і стрес.
  • правильна організація освітлення для здоров'я і комфорту.
  • приклади, рекомендації.
День 3
  • науковий підхід до декору: корисні і шкідливі для здоров'я матеріали.
  • Порядок і хаос: вплив декору на продуктивність і настрій.
  • Психофізіологія кольору і його взаємодія з освітленням.
  • індивідуальність в інтер'єрі.
  • Питання та відповіді.
https://privatelink.de/?https://designschool.ru/courses/webinars-london/well-being-ili-nauchnyj-podhod-k-dizajnu-interera-prostranstvo-dlya-zdorovya/

Угорі