Що нового?

Придбаний Детокс (Анна Саркісян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1019 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 32370

вебінар"Детокс"

Автор-Анна Саркісян

Регулярний детокс - це колосальний внесок у здоров'я, благополуччя і психо-емоційний фон всієї родини.
Програма Детокса на рік для людей з 2 років до нескінченності.

Чи хочете ви бути здоровими, енергійними, активними?
Радіти чистій гладкій шкірі, підтягнутому тілу, хорошому обміну речовин і ясному креативному мисленню?
А все те ж саме-тільки для своєї дитини?
Або думаєте, що діти абсолютно чисті і у них не може бути паразитів?

Позбутися від алергії, частих застуд, наслідків операцій, наркозу, медикаментозного завантаження?
Паразити, бактерії, слиз, "сміття" (в тому числі, і ментальний) є у всіх. Від нього можна і потрібно позбавлятися, не відкладаючи на потім!

У мене для вас дві новини.
І обидві хороші. У детокса практично немає протипоказань.

він необхідний всім!
Для повного очищення організму не потрібно витрачати шалені гроші на клініки, спеціальні програми і препарати.

Достатньо одного вебінару
2 години концентрованої та найважливішої інформації:

* кому, коли і навіщо потрібен детокс?

• етапи очищення організму: кишечник, печінка, лімфа
* докладний покроковий річний план очищення із зазначенням засобів, дозувань, посилань на корисні ресурси

Всі інструкції та рекомендації продубльовані в текстовому форматі у вигляді конспекту. Ви точно нічого не пропустите і не забудете.

програма детокса дуже м'яка. Ніяких агресивних чисток і маніпуляцій. Можна дітям з 2-х років.

План очищення розрахований на ваш звичайний спосіб життя. Немає необхідності брати відпустку або ізолюватися від оточення і подій.
Матеріали вебінару-результати мого особистого 15-річного досвіду та досвіду моєї особливої дитини. Я все пройшла на собі і впевнена в знаннях, якими ділюся.
Регулярний ДЕТОКС -
це колосальний внесок у здоров'я, благополуччя і психо-емоційний фон всієї родини. Тому що наш емоційний стан безпосередньо пов'язаний з тим, що відбувається всередині.

чисті думки, чиста свідомість, а значить – і щастя, починаються з чистого тіла.

https://privatelink.de/?http://annasarkisyan.com/detox

Угорі