Що нового?

Придбаний Детокс, гормони і діти (Оксана Зубкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8567 ГРН
Учасників: 0 з 184
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви зможете помолодшати на багато років-навіть якщо вже все "занадто запущено" ...
Ви постройнеете, станете набагато більш сексуальною – навіть якщо ніхто вас такий ніколи не вважав ...
Ви перезавантажите свою гормональну систему і відтепер будете відчувати себе на 18 ...
Більш того - ваш чоловік або супутник життя буде бачити в вас пристрасну тигрицю-навіть якщо ваш чоловік вже давно до вас охолов ...
Ви заново для себе відкриєте дивовижний світ жіночих оргазмів!
Ви, можливо, єдиний раз в житті отримаєте шанс народити і виростити здорових і щасливих дітей - навіть якщо вам за 40...
Мою програму можна проходити по вихідних і навіть розбивати на частини, вибираючи тільки те, що потрібно саме вам...
Через високу вартість мої програми жіночого омолодження були доступні не всім жінкам... Але тепер цей шанс з'явився і у вас! Я розробила нову базову програму Детокса і Гормонального здоров'я за набагато більш доступною ціною.

[СПОЙЛЕР= "інформація"]як у сучасному світі
зберегти своє здоров'я, молодість і красу ... до самої старості?
Чому ми так швидко старіємо?

Чому "сучасна жінка" змушена все життя миритися з фактом неминучого старіння і в'янення?
Чому бути здоровою, стрункою і щасливою стало так складно і дорого?
Чому величезна кількість грошей витрачається жінками на процедури омолодження, уколи краси, ін'єкції ботокса, гормонів та інших токсинів?
Що ж потрібно, щоб залишатися молодою, красивою і сяючою - не тільки зовні, але і внутрішньо?
Як знятися з маркетингового гачка виробників продукції для створення "зовнішньої" краси?
Чому кожній жінці дуже важливо знати, як працює наша внутрішня біохімія?
Як після 30 років знову стати сексуально привабливою, пристрасною і темпераментною ... навіть якщо ви назавжди поховали цю мрію?
Як визначити рівень свого гормонального здоров'я?

Що потрібно знати про баланс головних жіночих гормонів щоб насолоджуватися життям в будь-якому віці?
Як захистити себе від псевдоестрогенів, ПМС, і більшості гормональних проблем "сучасної жінки"?
Чому чим більше ми намагаємося знайти правду, тим більше ми заплутуємося?
Чому ми робимо все можливе, щоб бути здоровими і стрункими, але результату все немає?
Чому косметика з магазинів перетворюється на найгірший нічний кошмар?
Чому, витративши гроші на незліченну кількість БАДів і вітамінів, провівши нескінченні кількість тестів і обстежень навіть в найкращих клініках світу, Ви все одно розумієте, що старість і хвороби "не за горами"?***** Як привести в гармонію своє тіло і душу і почати жити щасливим і активним життям без депресій і втоми?
Які кроки необхідно зробити, щоб запобігти захворюванню, почати звільнятися від накопичених роками токсинів?
Чи є у вас проблеми з гормонами?
Перевірити дуже просто. Для цього дайте відповідь на одне просте запитання:
Чи помічали ви за собою хоча б один з перерахованих нижче симптомів останнім часом? Або, може бути, цих симптомів у вас багато?!

Якщо так - саме час бити тривогу!

ПМС - "жор", нервозність, плаксивість, набір ваги
Проблеми щитовидної залози
Ендометріоз
Кіста яєчника
Поліпи (цитамегаловірус)
Труднощі із зачаттям
Симптоми ранньої менопаузи
Набір ваги, особливості в області живота і труднощі з його втратою
Хронічна втома
Хронічна депресія і смуток
Порушення сну
Залежність від кофеїну, солодкого і мучного
Хворобливість грудних залоз
Головні болі і мігрені
Низький рівень енергії
Нервозність
Запори
Розлади кишечника
Емоційна нестабільність
Потоншення волосся (брів, вій)
Погіршення якості шкіри на обличчі
Рання поява зморшок
Целюліт
Симптоми ранньої менопаузи
Набряки (рук, ніг, ніг)
Холодні руки та/або ноги
Симптоми кандиди (дріжджі)
Грибок на нігтях
Часті застуди
Часті появи герпесу на губах
Сильне випадання волосся
Шаруються нігті
Болі в суглобах
Різкі зміни настрою
Небажання займатися сексом
Неможливість випробувати оргазм
Почуття, що старше своїх років
Почуття постійного голоду
Почуття "вичавленості" і/або відчуття спустошення після емоційного розладу
Апатичність та/або неуважність та/або забудькуватість
Як зачати, народити і виховати абсолютно здорових дітей...

чи може жінка в сучасному світі народити здорових дітей ... особливо якщо їй далеко за 30?
Які приготування потрібно зробити перед процесом зачаття?
Як закласти своїм дітям здорові звички-в харчуванні і способі життя?
Як виростити дітей так щоб вони практично ніколи не хворіли в майбутньому?
Про які особливості дитячого організму треба знати, щоб дитина повноцінно розвивався?
Які речовини, що оточують нас, найбільш небезпечні для дітей?
Як пояснювати принципи здорового харчування, щоб дитина сама їх прийняв і не противився їм? Саме в цьому криється секрет успіху або провалу...
Як бути з чоловіком і іншими членами сім'ї? Як доносити до них інформацію?!
Примітка: програма передбачена в тому числі для вагітних і годуючих жінок! (Програми детокса і гормонального здоров'я для вагітних і годуючих не передбачені).

давайте коротко поговоримо про програму тренінгу...

Програма літнього тренінгу
Тренінг"Детокс вихідного дня"
Зустріч перша" оздоровлення " (11 липня 2014 року)
Детокс в домашніх умовах-тиждень перший. Покроковий план рекомендацій на перший тиждень з рецептами
Токсини-що це таке і звідки вони беруться
Як захистити себе і свою сім'ю від хронічної інтоксикації і налагодити здоров'я без ліків
Що таке Детокс і як робити його з користю для Здоров'я.
Як помолодшати на 10 років за 21 день - 5 основних причин майже 95% хвороб і зайвої ваги і як просто їх контролювати
Зустріч друга" схуднення " (25 липня 2014 року)
Детокс в домашніх умовах - тиждень другий. Покроковий план рекомендацій на другий тиждень з рецептами.
Непереносимість продуктів і бактеріальний дисбаланс – головний крок на шляху до здорового схуднення і збереження бажаної ваги на роки
"Секретний" вітамін Вашої краси і найкраща медична страховка
Зустріч третя" омолодження " (8 серпня 2014 року)
Детокс в домашніх умовах - тиждень третій. Покроковий план рекомендацій на третій тиждень з рецептами.
5 мінералів молодості; причини целюліту і як просто від нього позбутися
Як зупинити процес старіння - секрети омолодження тепер доступні вам
Секрети сяючої шкіри і красивого волосся – чому індустрія краси в програші
Зустріч 4. Відповіді на питання (22 грудня 2014 серпня)
В кінці третього тижня ми з вами підіб'ємо підсумки...
Я відповім на всі ваші запитання...
Ви поділитеся особистими результатами та досягненнями зі мною та учасниками...
Ми разом проаналізуємо історії успіху і допущені помилки...
І дам вам купу корисних порад і настанов
І відпущу у вільне плавання-тепер ви будете озброєні безцінними навичками і секретними знаннями!
Тренінг " гормони вихідного дня!
Зустріч Перша. Крок 1" завдання " (12 липня 2014 року)
Як визначити рівень свого гормонального здоров'я: навчитися розуміти корінь причин дисбалансу гормонів і контролювати своє здоров'я незалежно від віку
5 головних причин гормонального дисбалансу, відповідальних за 95% жіночих гормональних проблем і як легко взяти над ними контроль
Зустріч Друга. Крок 2. "Шляхи" (26 грудня 2014 року)
Головні жіночі гормони-естрогени і прогестерон. Все, що вам треба знати про з балансі; як захистити себе від псевдоестрогенів, ПМС, і більшості гормональних проблем
Гормони контролю апетиту і гарного настрою – красиве життя без переїдань і депресій
Детокс для гормонів-покроковий план
Зустріч третя. Крок 3. "Рішення" (9 серпня 2014 року)
Оптимальна робота вашої щитовидної залози-шлях до жіночої краси і здоров'я без кордонів
Пишність жінки в балансі її бактерій-як, навіщо і чому.
Вітамін Л (юбовь) і секрети сексуальності
Зустріч четверта. Крок 4. "Відповіді на питання" 23 серпня 2014 року)
Відповіді на питання
Тренінг " красива мама. Здоровий малюк "
Зустріч перша. (13 грудня 2014 року)
Зустріч друга. (27 грудня 2014 року)
Зустріч третя. (10 грудня 2014 року)
Зустріч четверта. Відповіді на запитання (22 грудня 2014 року)
Ось лише короткий перелік тем, які ми детально з вами розберемо за ці 2 місяці...

Як навчити дітей правильним звичкам харчування м'яко і швидко - ваша найкраща медична страховка
5 необхідних кроків, які треба зробити сьогодні, щоб завтра ваша дитина мала сильно і міцне здоров'я
Джерела інтоксикації дитини, про які ви навіть не підозрюєте і як навчитися захищати їх від такого впливу
https://privatelink.de/?http://oxanazubkova.com/summer_training/

Угорі