Що нового?

Придбаний [Девавани-центр] Марафон Самоцінності. Формат карта шляху (Анна Девавані)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1030 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Ти стоїш цілих світів.
Але що поробиш, якщо сам ти не знаєш собі ціни?"
(C) Румі

хтось не дозволяє до себе навіть грубого слова . Хтось терпить грубість і приниження роками. Хтось звідусіль ловить подаруночки, а хтось повинен відпрацьовувати кожну дрібницю.
Хтось без напруги примудряється зі свого часу навіть у відпустці отримати максимальну віддачу. Хтось тільки й відчуває, що втрачає час...

людина вигукує " чому це знову відбувається зі мною?!"

• і відповідь майже завжди - не відпрацьована тема самоцінності.
  • в процесі роботи над собою це вічний камінь спотикання.
  • пропоную її відпрацювати.
  • Тема дуже заряджена. Занадто багато ниточок до неї тягнеться, щоб ігнорувати її довго. Так давай розберемося!
на онлайн-марафоні ми розглянемо тему самоцінності з різних аспектів, визначимо в якій точці ти зараз знаходишся, освоїмо просту інструкцію, як поліпшити ситуацію. І зробимо реальні кроки.
Причини приєднатися

як їх зазвичай формулюють наші Учасники
  • успіх і гроші я досягаю ціною тяжкості в грудях. Вже не можу розслабитися, насолодитися досягнутим...
  • начебто розвиваюся і духовно росту, але ніякого просвіту і життя не змінюється
  • мучуся ревнощами на рівному місці, нічого не можу з цим зробити! Боюся, що Мене кинуть...
  • впевнений (а), що зі мною ніхто не буде рахуватися, тому заздалегідь відмовляюся від своєї позиції, своїх бажань і почуттів...
  • Я не щасливий (а) в цих відносинах, але кому ще я потрібна?
  • вже дратує ця робота, але тут зате жирна зарплата...
  • весь час намагаюся доглядати за собою, але залишаюся непривабливою
теми ефірів
Впевненість у собі

на чому заснована. Вільне самопроявлення без синдрому самозванця, помилкової скромності та смішних понтів​
самоповага
на чому базується. Чому саме самоповага допомагає знайти "своїх"​
Самооцінка
як отримувати адекватну віддачу за вкладені зусилля і гідну оплату за свою експертність​
самоцінність
чому це етап духовного шляху. Як самоцінність пов'язана з любов'ю, вірою і творчим підходом​

2 800 р.
https://privatelink.de/?https://anna-devavani.ru/back-to-self?gcmes=31814048191&gcmlg=9345849

Угорі