Що нового?

Придбаний Девіантне Місячне Таро (Олена Ледней)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 29
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 64.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
девіант — індивід, що відрізняється за своїми характеристиками від основної маси йому подібних. Девіант може бути і негативним персонажем, і позитивним. Персонажі Девіантного місячного Таро-це ми. Девіантною є наша поведінка, зумовлена соціальними нормами, внутрішніми установками, страхами, комплексами, захисними механізмами - всім тим, що формує спосіб реагування на зовнішній світ. Як ми поводимося в побуті, на роботі, чи здатні ми долати перешкоди, приймати рішення, діяти, любити, захищатися, піклуватися і т. д. - про все це розкажуть незвичайні місячні чоловічки з безліччю рук, ніг - або навпаки, з відсутністю кінцівок, заміною їх на металеві протези або хвости тварин. Я детально розглядаю символіку зображення кожної карти. Даю значення за основними сферами життя, але не загострюю на них уваги Якщо я не озвучила якусь сферу життя по конкретній карті, це означає, що значення карти ідентично прийнятому в системі Уейта. Особливу увагу приділяю характеристиці особистості. Вказую на ймовірність негативного впливу ззовні або на ступінь енергетичного захисту, якщо в карті яскраво виражений такий аспект значення.
Девіантне місячне Таро засноване на класиці Уейта, так що принципи тлумачення перевернутих карт там такі ж. Тому я наводжу кілька прикладів тлумачення перевернутих карт, щоб ви зрозуміли принцип роботи з ними. У програму відеокурсу я включила багато розкладів: на Старших Арканах, на повній колоді, на прямих позиціях карт, на прямих і перевернутих - щоб ви могли на конкретних прикладах побачити специфіку колоди, зрозуміти нюанси тлумачення тієї чи іншої карти в кожному конкретному випадку.
Програма 10-годинного відеокурсу по Девіантному місячному Таро
  1. Deviant Moon Tarot. Введення в курс.
  2. СТАРШІ АРКАНИ.
  3. Молодші аркани
  4. Особливості символіки колоди. - Фази Місяця-Руки. Риб. - Кров, вино, червоний колір.
  5. Особливості тлумачення Deviant Moon Tarot в розкладах
  6. Розклади а) розклади на ймовірність негативного впливу (ззовні або зсередини), на наявність енергетичного захисту, на доцільність проведення магічних ритуалів для отримання бажаного.
  • "Темне дзеркало"
  • "Діагностика аури"
  • "Наявність захисту"
  • "Магічний ритуал"
  • "Жаба" б) аналіз особистості і міжособистісних відносин
  • "Програма"
  • "За двома зайцями"
  • "Під ковпаком своїх обмежень" в) аналіз ситуації і пошук оптимального рішення
  • "Страхи і реальність"
  • "Збільшувальне скло"
  • "Конюшина-символ удачі"
г) Загальнопрогностичні розклади
- Розклад"молодик"

http://taro-info.com/novosti/item/videokurs-po-deviantnomu-lunnomu-taro/

Угорі