Що нового?

Придбаний Дієвий курс по граф дизайну. Тариф Без зворотного зв'язку (Валерія Новікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4008 ГРН
Учасників: 2 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 198.5 ГРН
10%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ГРАФ ДИЗАЙН - Це область переважно друкованого дизайну. Все, що
оточує нас у звичайному житті (банери, логотипи, упаковки, листівки та інше) розробляє Графічний дизайнер!

Програма навчання

фундаментальний дизайн

Як робити працюючий, розумний, грамотний дизайн, а не просто картинку, ви дізнаєтеся в даному модулі. Я розповім про аналіз цільової аудиторії, конкурентів і самого бізнесу.

Також в цьому модулі буде про композицію, фундаментальні правила в дизайні, колір, текст і відстані.

растрова графіка
Як працювати в Adobe Photoshop (і ні, не заблоковано), створювати там друковану продукцію і готувати макети для поліграфії. До кожного теоретичного уроку (що це, навіщо і як правильно) йде практичний урок (як на практиці це створювати).

У цьому модулі ви дізнаєтеся про ретуш і роботу з фотографіями. А також навчитеся робити візуал для соцмережі з картинками.

Векторна графіка
Як працювати в Adobe Illustrator (і ні, не заблоковано), створювати там друковану продукцію і готувати макети для поліграфії. До кожного теоретичного уроку (що це, навіщо і як правильно) йде практичний урок (як на практиці це створювати).

У цьому модулі ви дізнаєтеся про всі види дизайн робіт, навчитеся розробляти логотип, фірмовий стиль, упаковку, гайдлайн і багато іншого.

багатосторінкова продукція
Як працювати в Adobe InDesign (і ні, не заблоковано), створювати там багатосторінкову продукцію і готувати макети для друку.
У цьому модулі ви познайомитеся з інструментарієм програми і навчитеся робити каталоги, збірники та гайди.

Упаковка портфоліо
Як упакувати портфоліо дизайнеру і зробити його таким, щоб воно продавало за вас. Розберемо всі майданчики, де можна красиво зберігати свої роботи. А також упакуємо свої кейси.

монетизація навички
Тут я розкрию більше 10 способів пошуку клієнтів: від холодної розсилки до бірж фрілансу.
А також ми поговоримо про створення особистого бренду в соцмережах саме для дизайнера.
Мої учні заробляють за час навчання до 120 тисяч рублів!

https://privatelink.de/?https://neprostokartinka.ru/newnpk

Угорі