Що нового?

Придбаний [Ділова Домогосподарка] доросле батьківство (Валентина Краснікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4375 ГРН
Учасників: 1 з 101
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс по вихованню від мами 17 дітей, 14 з яких прийомні "як народити і виховати дітей і не розлучитися". Автор впевнена, що за її системою можна також виправити помилки виховання, допущені в ранньому віці. Це доводить її досвід виховання прийомних дітей.

курс 5 тижнів, 5 модулів по віковим групам.Автор обіцяє, що стане чітко зрозуміле, коли, що потрібно робити, як діяти в будь-якій ситуації.

Як гідно народити і виховати дітей, і не розлучитися? Зберегти себе і свою сім'ю? Як виховувати одночасно декількох? У мене 17 діток... всі вони прийшли в нашу сім'ю з різних причин, в різному віці і в різному стані. І, мабуть, я знаю про що говорю... за 18 років я наступила на всі можливі батьківські граблі, зробила всі можливі помилки, побачила їх наслідки, перепробувала все що тільки можна)) така кількість методик виховання і роботи з дітьми не пробує за все життя навіть 3-4 сім'ї. Пробами і помилками я знайшла для себе рецепт ідеального батьківства!
  • коли діти слухаються, поважають і люблять тебе. Коли в будинку порядок, коли вистачає часу на себе, на роботу і на коханого чоловіка!
  • коли діти слухаються з радістю, а не через погрози...
  • коли вони дорослішають і ростуть і це дорослішання-усвідомлене, своєчасне, коли вони чують тебе, а ти їх!
тому що час витрачається не на нескінченні з'ясування відносин і протистояння, а на творення, спілкування і розвиток.

Як це можливо? Я з радістю поділюся з вами. Синтез самих передових і забутих методик, особистий досвід, а найголовніше, практика, практика, практика! Чи не чому і що робити, а як це робити конкретно. Я розробила свою унікальну систему, в якій все функціонує як годинник! Ця система дозволила мені ризикнути і стати мега-мамою! У мене вийшло) а значить - вийде і у тебе!

https://privatelink.de/?https://vk.com/gencleankras

Угорі