Що нового?

Набір учасників [Ділова Домогосподарка] полювання на власного чоловіка 2020-2021 (Валентина Краснікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Практичний посібник для жінок, завдяки якому ви зможете заново закохати в себе чоловіка, закохатися самій і закохуватися знову і знову один в одного все ваше життя, не дивлячись на стаж вашого шлюбу, минуле, образи, страхи і комплекси.

В результаті цього майстер-класу в ваші відносини знову повернуться романтика, компліменти, квіти, сюрпризи та подарунки!

у мене є до тебе кілька важливих питань:
  • ти хочеш позбутися від частих сварок і образ з чоловіком?
  • коли в останній раз чоловік робив вам комплімент? Ти хочеш зробити так, щоб він знову почав робити тобі компліменти, дарувати квіти і подарунки?
  • ти хочеш отримати справжнє керівництво по налагодженню і підтримці ваших відносин?
  • ти хочеш повернути інтерес і довіру у відносини, навчитися розуміти і заповнювати глибинні потреби чоловіка?
  • ти хочеш стати для нього по-справжньому єдино бажаною, щоб він ніколи не зраджував тобі і не думав про розлучення?
  • ти хочеш заново закохати в себе свого чоловіка і повернути пристрасть і романтику у відносини?
чому саме я зможу навчити вас зберегти сім'ю і чоловіка?
Мене звуть Валентина Краснікова і у мене 17 дітей!

Тільки уявіть, щоб я робила, якби не знайшла способи налагодити відносини з чоловіком і дітьми?

Я вважаю, що правильно вибудувані відносини з вашим чоловіком - це запорука щастя всієї вашої родини!

Адже налагодити відносини з вашим чоловіком потрібно не тільки для вас самих, а перш за все - для ваших дітей, щоб вони жили в щасливій родині і мали хороший приклад для створення в майбутньому своєї власної щасливої родини.

мета мого проекту-допомогти жінкам ефективно і радісно виконувати свою жіночу роль, при цьому не втомлюючись і не відстаючи від життя!
https://privatelink.de/?http://megamama17.ru/ohota_online

Угорі