Що нового?

Набір учасників Дисципліна Трейдера (Павло Летучка)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1728 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
1 травня 2021 року стартує тренінг з самодисципліни. Я планую його вести протягом місяця. Кожен день будуть нові уроки і домашні завдання.

Якщо відчуваєш, що це те, що тобі потрібно, не втрачай можливість.

Цей тренінг я проведу переважно для учнів своєї школи, тому-що у них вже є торгова система, але я бачу, як через самосаботаж і відсутність внутрішньої дисципліни вони не можуть використовувати цю систему на 100% цей тренінг стане для них потужним пенеделем))

Але навіть, якщо ти ще не в моїй школі, це твій вхідний квиток!

І вартість даного тренінгу явно не відповідає його цінності.
Тому, це єдиний раз, коли я проведу його за даною ціною і у тебе є відмінна можливість взяти в ньому участь так дешево.

Всі заняття будуть доступні в особистому кабінеті. Завше.

Ця програма про те як перестати плисти за течією і стати автором свого життя.

Якщо ви хочете, щоб ваша продуктивність в торгівлі і життя вийшла на новий рівень, то тренінг "дисципліна Трейдера" стане підходящим інструментом в цьому.

Цей тренінг на регулярній основі дозволить вам здійснювати в рази більше дійсно важливих дій, ніж ви звикли.

Тренінг, в який я зібрав найбільш ефективні перевірені методики як стати ефективним, зробити себе дисциплінованим.

Даний тренінг просто необхідний тим, хто не володіє знаннями, як оптимально підійти до питання постановки завдань на короткострокову і довгострокову перспективи.

Як домогтися дисциплінованості від себе самого і домагатися поставлених цілей, незважаючи на перешкоди.

Проходячи даний тренінг, ти зрозумієш, як твій власний організм може накопичувати вольові резерви і використовувати їх у міру необхідності. Як навіть харчування може вплинути на внутрішню самодисципліну та розвиток особистості. І що ще важливіше, як це все впливає на якість торгівлі!

беручи участь у тренінгу "дисципліна Трейдера", ви дізнаєтеся:
- Як правильно здійснювати пошук ідей і ставити перед собою правильні цілі.
  • Як скласти покроковий план для успішного вирішення конкретних завдань.
  • Як організувати процес моніторингу та регулювання процесу досягнення мети.
  • Як правильно сфокусувати свою увагу і оцінити ситуацію.
  • Як власні помилки перетворити не на перешкоду, а на додаткову мотивацію.
  • Як результат, ви усвідомлюєте, що являють собою самоорганізація, самодисципліна і правильна мотивація.
  • Ви позбудетеся від згубної жалості до самого себе і зможете домагатися найамбітніших цілей.
  • Вам стане по плечу рішення навіть найскладніших завдань, таких як трейдинг.
Для вас відкриється секрет досягнення взаєморозуміння і відмінних взаємин з оточуючими без зайвих витрат емоційних ресурсів.

https://privatelink.de/?https://vk.com/letuchkapavel?w=wall-173302739_1535

Угорі