Що нового?

Придбаний Дистанційна команда: створення та управління (Світлана Дьоміна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Кому точно буде корисно?
  • " я відкриваю бізнес і хочу вести його повністю віддалено!"Ви збираєтеся віддалено наймати і навчати співробітників, налагоджувати бізнес-процеси, встановлювати системи KPI, але не знаєте, як і з чого почати.
  • " я хочу закрити офіс і перевести всю роботу на віддалений формат!"Ви і ваші співробітники звикли працювати в офісі, і ви не знаєте, як перейти на удаленку без втрати клієнтів, падіння продажів і погіршення якості роботи.
  • " я перевів команду в віддалений режим, і щось пішло не так!"Наприклад, впали продажі або погіршилися інші важливі комерційні показники; співробітники стали лінуватися і зривати терміни, а система контролю дає збої.

На вебінарах ми розглянемо:

• Як найняти співробітника в віддалену команду: як і де знаходити фахівців? Які існують методики відбору? Як побудувати співбесіду і зрозуміти, чи Ваша це людина? Як адаптувати співробітника до формату віддаленої роботи?
  • налагодження процесу "виробництва": як скласти чіткі і зрозумілі скрипти? Яким співробітникам інструкції необхідні? Як стандартизувати процес? В якому форматі і як часто необхідно звітувати за роботу?
  • Як працювати з клієнтами та покращувати показники: як контролювати продажі на відстані? Які інструменти використовувати? Як працювати з каналами трафіку і прокачувати їх? Як автоматизувати скорочення циклу угоди?
  • Що робити, щоб ваш "віртуальний" бізнес "не відвели": як забезпечити бізнесу безпеку? Чи варто фільтрувати інформацію для співробітників? Якою має бути ступінь довіри в команді? Як застрахувати себе від втрат при роботі з проектами?

Угорі