Що нового?

Придбаний Дистанційна робота для всіх (Михайло Зарубін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 475 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я завжди хотів фінансової незалежності. Ще з того часу, коли жив зі своїми батьками в скромній панельній 9-поверхівці на околиці маленького міста. Вибратися із замкнутого кола, почати подорожувати не в мріях, а наяву, заробляючи на це віддалено - ось до чого я прагнув з підліткових років. Роки потому, я зумів побудувати свій кожен день саме так, як і хотів. Я відвідав усі країни у світі, працюючи на цьому шляху. Завжди, коли я мав доступ до Інтернету, я міг працювати. Це неймовірно легке і приголомшливе відчуття незалежності. Ніякої роботи в офісі, без начальників, розпоряджаючись своїм часом - і своїм життям в результаті-тільки на власний розсуд.

У цьому курсі ви знайдете найповнішу інформацію, немов інструкцію із застосування, щоб почати вже сьогодні і домогтися особистого успіху неймовірно швидко. Весь мій досвід - для вас. Я не мав нічого на старті. І якщо зміг я-обов'язково зможете і ви.

особливості курсу:
  • Як перейти з офісної роботи на фріланс:
  • чому ваша професія підійде для віддаленої роботи;
  • плавний, або швидкий перехід;
  • Які професії популярні;
  • Як навчитися видаляти "швидко";
  • Як працювати з дому та в поїздках;
  • Як платити податки
Кому підійде курс? чи працюєте ви за наймом або домогосподарка, чи хочете ви абсолютно нову віддалену роботу або тільки підробляти іноді. Цей курс для вас!
  • ті, хто хоче поміняти роботу;
  • тих, хто шукає додаткове джерело доходу;
  • для домогосподарок і мам в декреті;
  • для початківців блогерів, і тих, хто хоче підвищити свої знання;
  • для фрілансерів;
  • для SMM-фахівців і маркетологів
бонуси:
  • навчання професії керуючого блогом;
  • навчання професії фахівця з просування;
  • для SMM-фахівців, і маркетологів
https://privatelink.de/?https://mikearoundtheworld.ru/online#price

Угорі