Як зробити цифрове життя сім'ї безпечним, не відмовляючись від інтернету і зручних пристроїв.
Я давно цікавлюся цією темою, Як батько і як дитячий нейропсихолог. І давно збираю і фільтрую інформацію. У підсумку інформація виявилася настільки важливою, що я вирішила поділитися нею і зробила цей курс.
про курс
Де і як проходить курс?
Курс-це текстові записи в закритій групі ВК. Там і проходить. Ви отримуєте доступ до групи і спокійно, в своєму темпі все вивчаєте. Немає ніякої прив'язки до конкретного часу.
Як довго триває курс?
Як вам завгодно. Залежить тільки від вашого вибору. Так як після оплати доступ до матеріалів залишається назавжди.
Яка кінцева мета курсу?
Зробити цифрове життя сім'ї безпечної прямо зараз, не відмовляючись від використання Інтернету і зручних пристроїв, а грамотно їх використовуючи.
що Ви отримаєте в результаті навчання?
- зрозумієте, як навчити дитину усвідомлено використовувати електронні пристрої без шкоди для здоров'я. Як обмежувати тягу дитини до гаджетів.
- дізнаєтеся, як навчити ваших дітей уникати цифрової та ігрової залежності.
- дізнаєтеся, як навчити дітей з користю для себе користуватися комп'ютером, Інтернетом і смартфоном.
- зможете показати дітям "другу сторону медалі" комп'ютеризації та цифровізації - якщо ваші діти ужн зачаровані віртуальним світом.
- Навчіть дітей бути розумними і усвідомленими користувачами мережі, а не цифрозалежними.
- допоможете зберегти дітям зір і здоров'я при контакті з комп'ютером, смартфоном. Це не складно.
- дізнаєтеся про вплив безконтрольного споживання інформації з екрану смартфона на розвиток дитячого мозку. Це дуже важливо і стосується всіх сучасних дітей, враховуючи цифровізацію освіти.
- будете володіти комплексними знаннями в цій області і отримаєте можливість виважено оцінити ризики і розставити пріоритети в контакті з цифровим світом і пристроями.
- дізнаєтеся, як організувати побут, щоб знизити шкоду від електронних пристроїв для здоров'я сім'ї.
- зможете поглянути з боку на свої відносини з гаджетами і на ступінь власної цифрової залежності. Дуже багатьох батьків результат дивує!
- зрозумієте, як самому подавати приклад адекватного використання смартфонів, комп'ютерів і гаджетів.
- дізнаєтеся результати сучасних досліджень про взаємодію людей і віртуального світу і техніки. Вони вас вразять.
Автор: Ірина Коваль
Ціна: 2370 1890 руб.
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ******
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-166359192?w=product-166359192_1376567%2Fquery