Що нового?

Придбаний Дивимося "Форрест Гамп" і вчимося чути і розуміти англійську мову (Міла Хабірова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

24 епізоди-5 тижнів інтенсивної роботи
2 блоки завдань: до і після перегляду
ключі до завдань для самоперевірки
словник нової лексики + скрипти до кожного епізоду
Напевно ви пробували використовувати фільми, щоб навчитися краще розуміти іноземну мову на слух? Як це зазвичай відбувається у вас?
Знаходьте англомовний фільм з субтитрами і давай дивитися?
Десь через півгодини ви розумієте, що втомилися, тому що слова зливаються в один суцільний незрозумілий потік. Тому навіть перегляд цікавого фільму з улюбленими акторами або забавного мультфільму швидко перетворюється на тортури.
І ви зупиняєте перегляд, щоб повернуться до нього пізніше...
Тільки наступний раз швидше за все трапиться ще через півроку або взагалі ніколи. Знайоме?

Прокачайте свій навик аудіювання за 5 тижнів!

ви навчитеся розпізнавати інформацію в безперервному мовному потоці!
Не потрібно користуватися субтитрами! Працюючи за нашим алгоритмом, ви почуєте і зрозумієте мова на слух!
У реальному житті ваш діалог з іноземцем, на жаль, ніхто не буде супроводжувати субтитрами.

ви отримаєте задоволення від перегляду фільму англійською!
Ми пропонуємо подивитися цікавий фільм, невеликими епізодами, розбитими за змістом на 5 хвилин.
Ви не встигнете втомитися і почуєте все, про що говорять герої.

Ви отримаєте максимальну користь від перегляду епізоду за короткий проміжок часу, виконуючи додаткові завдання.
Ви вивчите нову лексику, повторіть граматику і потренуєте навички письмового/усного мовлення.
Ми сформували завдання таким чином, щоб на їх виконання у вас йшло не більше 30-40 хвилин в день.

Міла Хабірова

Я перекладач-синхроніст, викладач, сертифікований Кембриджем (CELTA Cambridge certificate of English language teaching to adults), інтернет-тренер, коуч і керівник проекту "English is my Cup of Tea"

Я більше 20 років навчаю дорослих людей розмовляти англійською. Вважаю, що людина навіть без "мовних здібностей" може вивчити іноземну мову в будь-якому віці.

Я знаю, що у дорослих немає часу сидіти роками над підручниками, тому пропоную вчити мову легко, природно вбудовуючи його в ритм життя, через пісні і фільми, через захоплення і хобі.
https://privatelink.de/?https://englishteacup.org/forrestgump/

Угорі