ми знаємо, що для здоров'я важливо правильно харчуватися, займатися спортом, досить відпочивати, але про найголовніший фактор — диханні мало хто говорить ...
А адже саме правильне дихання уповільнює процес старіння і відновлює здоров'я навіть при хронічних захворюваннях.
Всього 15 хвилин в день і ви налаштуєте правильне дихання. Організм сам почне ефективно справлятися з вірусами, паразитами стресом і тд.
на курсі дихання життя Ви:
1 день тривалість 2,5 години.
Теорія + практика .
Теорія + практика .
Теорія + практика
А адже саме правильне дихання уповільнює процес старіння і відновлює здоров'я навіть при хронічних захворюваннях.
Всього 15 хвилин в день і ви налаштуєте правильне дихання. Організм сам почне ефективно справлятися з вірусами, паразитами стресом і тд.
на курсі дихання життя Ви:
- освоїте просту в застосуванні техніку дихання, яка відновить ваше здоров'я м'яко і екологічно, без різких змін (нудоти, запаморочень і тд)
- зрозумієте нюанси техніки" дихання життя", щоб застосовувати самостійно і займатися з дітьми.
- Пройдете перевірку якості тренування технікою "дихання життя" особисто з С. і. Лосєвим, щоб все зрозуміло було на 100%
1 день тривалість 2,5 години.
Теорія + практика .
- Як можна допомогти собі за допомогою дихальних практик.
- система саморегуляції, як основа всіх дихальних практик для управління кровоносною системою.
- приклад роботи різних технік дихання і"дихання життя".
- початкові виміри і перехід до практики.
- виміри після практики.
- Як зрозуміти, що практика проведена правильно і метод працює.
Теорія + практика .
- самостійний замір контрольних пауз і порівняльний аналіз.
- самостійне входження в практику.
- самостійний контроль правильності тренування.
- чому тренування може себе вичерпати?
- як точно і швидко відновити тренування?
- рекомендації щодо періодичного системного контролю правильної тренування.
Теорія + практика
- перевірка якості тренування кожного учня.
- закріплення на практиці всього механізму контролю.
- дихання життя в ігровій формі для дітей, і як це можна застосувати для дорослих.
- докладний розбір тренування в момент захворювання при застуді.
- ефективність дихання життя при Ковід - 19 і його модифікацій.
- Що відбувається з організмом, коли ви практикуєте метод дихання життя.
https://privatelink.de/?https://akademiklosev.com/breath_of_life