Що нового?

Придбаний [ДКТ-М] Криптовалюта для 3д візуалізаторів (Олексій Наумчик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 42.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[ДКТ-М] Криптовалюта для 3д Визуализаторов (Алексей Наумчик)

Криптовалюта для 3д візуалізаторів. Інструкція, як робити і отримувати перекази з будь-яких країн без перешкод (Олексій Наумчик)

Я випустив курс міні уроків для 3д візуалізаторів по криптовалюта. Оскільки більшість початківців не мають достатню кількість знань про криптовалюта апріорі, я вирішив зробити упор на практичність і доступність. Вже на перших уроках ви зрозумієте систему на прикладі вже знайомих переказів через банки, що дозволить збільшити вже існуючий заробіток і освоїти нові шляхи трафіку.

Важливо знати:

Ви не будете вчити складні терміни;
Не станете високо кваліфікованим експертом по крипті;
Чи не будете знати внутрішній устрій криптовалюта і історію створення;
Як на ній заробити.
Ви не будете знати весь її потенціал. Але, ось що ви будете вміти ... У курсу 2 основні цілі…

1) вміти переводити і отримувати гроші з будь-якої країни від іноземних замовників з найменшою комісією (не більше 2$ за переказ будь-якої суми).

Ви зможете легко відправити гроші за кордон, а так само отримати їх назад і перевести в готівку;
Ви зможете допомогти будь-якій людині отримати / відправити гроші з закордону;
Ви будете знати як можна зберігати гроші в крипті і де не варто їх залишати;
Як це зробити швидко і безпечно;
Не важливо звідки ви-Білорусь, Україна, Росія...якісь інші країни. Я розповів про різні нюанси, з якими можна зіткнуться, живучи в різних країнах.

2) ви будете знати як безпечно працювати з криптою

розповів про найбезпечніші платформи;
розповів про способи якими користуються шахраї, щоб вкрасти ваші кошти;
розповів про методи, коли вас намагаються втягнути в щось незаконне і як на це не вестися;
розповів про податки для самозайнятих.
А при виникненні будь-яких питань, ви завжди можете зв'язатися зі мною безпосередньо і ми вирішимо будь-яку складність.

https://dkt-m.shop/lessons

Останнє редагування модератором:
Угорі