Що нового?

Придбаний [Doctor Khayrov] Здорова дитина на рослинному раціоні (Ренат Хайров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1838 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Онлайн курс "Здорова дитина на рослинному раціоні"
  • покрокова корекція раціону для здорового харчування дітей.
  • актуальна інформація від практикуючого лікаря про безпечне і збалансоване харчування для вашої дитини
в цьому курсі:

розвію основні страхи батьків, а саме:
1. Розповім, які офіційні медичні, дієтологічні, педіатричні підтримують харчування дітей переважно рослинними продуктами 2. Ви дізнаєтеся, як можна знизити ризики для здоров'я дітей, як перших місяців життя, так і більш старшого віку.

Чому діти хворіють? ви дізнаєтеся:
  1. Від чого вмирають діти в світі - про це не говорять по телевізору
  2. Найближчі і віддалені наслідки неправильного харчування.
  3. Чому профілактикою хвороб дитини потрібно займати вам в першу чергу, а не педіатра
ви дізнаєтеся, як змінюються потреби дітей в поживних речовинах з віком. А саме:
  1. Яка кількість повноцінного білка потрібно дитині в різному віці, і чому "більше - не означає Краще".
  2. Всьому свій жир-які продукти корисні для розвитку мозку і гормонального фону, але при цьому вбережуть дитину від ожиріння.
  3. Вибираємо вуглеводи, які покриють всі енергетичні потреби дитини, без шкоди для здоров'я.
  4. Ви дізнаєтеся, дефіцити яких вітамінів і мікроелементів зустрічаються у кожної другої дитини, а головне - як їх уникнути.
ви отримаєте чіткі принципи годування дітей різного віку, а саме:
  1. Ви зрозумієте, чому важливі ті чи інші продукти в певному віці.
  2. У вас буде чіткий план складання прикорму з 6 до 12 міс.
  3. Ви зрозумієте, як розширювати раціон з 12 до 24 місяців.
  4. У вас буде розуміння, як повинен виглядати раціон дітей від 3 до 7 років, з 8 до 13 років і 14 до 18 років.
смачні і корисні рецепти, які підійдуть вашій дитині, вже на другому році життя

ви дізнаєтеся про кращих і безпечних засобах догляду за дітьми
  1. Зубна паста
  2. Мило і шампунь
  3. Засоби для прання
  4. Засоби для посуду
  5. Засоби від комах
  6. Памперси, які не викличуть роздратування
  7. Все це можна замовити в Інтернеті і на iHerb
дізнаєтеся які аналізи здавати дитині і як їх інтерпретувати
  1. У вас буде список самих основних показників, які важливо відстежувати дитині в перший рік життя, з 2 до 5 років, з 5 років і старше.
  2. Ви отримаєте точну і зручну схему корекції дефіцитів вітамінів D3 і В12 з урахуванням віку. Схеми будуть доступні у вигляді таблиць для скачування в форматі PDF.
  3. Вам не потрібно буде самостійно вираховувати дозування і сумніватися, чи правильно ви все зробили. Я дам дозування до певних видів добавок вітамінів.
  4. Ви будете знати про основні принципи корекції анемії, і у вас не буде сумнівів, коли потрібно звернутися до педіатра, а коли можна почекати
ви отримаєте необхідну інформацію про здоров'я дитячих зубів, а саме:
  1. Що саме призводить до карієсу, навіть молочних зубів
  2. Корисні поради, які зміцнять зубки дитини
  3. Що таке зубний наліт і що з ним робити?
  4. Рекомендації з чищення зубів, починаючи з появи першого зубика
я розповім про причини алергії і дерматиті у дітей, як його запобігти

Отримайте доступ до авторських навчальних коротких мультфільмів
Яскраві замальовки і веселі чотиривірші допоможуть закріпити в пам'яті ваших дітей корисні харчові звички

Я поділюся літературою, яка допоможе розвинути кругозір вашої дитини
матеріали курсу назавжди залишаться з вами
  1. основний теоретичний матеріал доступний для читання в особистому кабінеті без обмежень.
  2. авторський роздатковий матеріал у вигляді таблиць, схем буде доступний для скачування у форматі PDF
https://privatelink.de/?https://vegdocblog.com/vegetarian-kids#order:Онлайн%20курс%20«Здоровый%20ребенок%20на%20растительном%20рационе»=4999

Угорі