Що нового?

Придбаний Догляд зі змістом. Навчання хендлінгу (Анна Терзі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Якщо ви тільки недавно взяли на руки свого новонародженого малюка або ви батьки немовляти, то напевно вам зустрічалися ситуації коли:

Ви не знаєте, з якого боку підійти до малюка, адже він такий крихкий!
Боїтеся нашкодити дитині неправильним дією.
Не уявляєте, як переживете той момент, коли треба буде підмивати малюка.
Ви намагаєтеся зрозуміти, як же правильно обходитися з дитиною, але в Інтернеті попадається інформація, яка часто досить суперечлива.
Намагаєтеся навчитися правильному догляду за малюком, але це здається занадто складним або просто не можете відразу запам'ятати всього того, що показав лікар або фізіотерапевт.
Ваш малюк дуже не любить одягатися, і кожні збори на вулицю супроводжується значним стресом.
Лікар ставить дитині діагноз "підвищений тонус м'язів" або "асиметрія тіла", але не розповідає, як ви самостійно можете допомогти малюкові вже зараз, поки черга на масаж або ЛФК ще не підійшла.
Дитина настільки напружений, що дуже складно проводити щоденні гігієнічні процедури.
Малюк багато плаче, але ви ніяк не можете знайти цьому зрозумілу причину.

Але може бути і по-іншому
Коли у мене ще не було дітей, мами моїх маленьких клієнтів часто говорили, що пощастить моїм майбутнім дітям, так як у них буде свій особистий Фізіотерапевт. І цей Фізіотерапевт спочатку буде знати, як правильно поводитися з малюком.

Раніше мені було просто приємно від таких слів, але зараз я розумію, як глибоко праві були ці мами! Моєму синові і справді дуже пощастило. За свій перший рік життя він був в поліклініці тільки на обов'язкових планових візитах у педіатра.

Ми благополучно уникли боротьби з підвищеним тонусом і асиметрією, яку батьки часто створюють своїми руками. Так, малюк не випереджав у розвитку своїх однолітків, але і не було такої мети. Він насолоджувався і насолоджується радістю руху! І це йому дозволяє вільне від напруги тіло. З донькою зараз йдемо по цій же дорозі.

А я тим часом мрію, щоб якомога більше діток могли також насолоджуватися кожною миттю свого розвитку, адже перший рік життя пролітає неймовірно швидко, щоб витрачати його на походи по поліклініках. І більше того, перший рік життя ніколи не можна буде повторити, але саме в цей час закладаються основи фізичного та емоційного здоров'я.

Ось чому народився цей майстер-клас!

На майстер-класі Ви дізнаєтеся:
Як правильно брати малюка на руки і класти назад, і при цьому сприяти його правильному розвитку
В яких позах носити дитинку на руках, щоб не шкодити ні йому, ні собі
Всі секрети правильного переодягання малюка
Як домогтися того, щоб дитина одягався з радістю.

теоретичний блок
  • Що таке ХЕНДЛІНГ?
  • Основні принципи хендлінга
5 практичних блоків
- Як брати малюка на руки і класти назад, а також як передавати з рук в руки, переміщати по поверхні, брати з позиції лежачи на животі.

- В яких положеннях тримати від народження до року - розбір найпоширеніших позицій - колиска, обличчям до себе, обличчям до світу, на животі, на стегні.

- Як одягати різні елементи одягу-підгузник, одяг через голову, штанці, кофточка, шапочка, комбінезон.

- Підмивання і купання - як фізіологічно тримати дитину.

- ХЕНДЛІНГ в годуванні малюка-як фізіологічно тримати, як перекладати від одних грудей до іншої, як підсунути до себе при годуванні лежачи, як взяти для відрижки.

- Різні ситуації-як діставати з автокрісла, перекласти сплячого малюка, як викладати новонародженого до себе на живіт, як діставати дитину зі стільчика для годування і з ліжечка.
https://privatelink.de/?http://annaterzi.com/uhod_so_smuslom

Угорі